Vodafone telefon almak için kaç puan?

İçindekiler:

  1. Vodafone telefon almak için kaç puan?
  2. Vodafone faturalı hatta telefon nasıl alınır?
  3. Vodafone Akıllı telefon kampanyaları kimler yararlanabilir?
  4. Vodafone cihaz puanı nasıl öğrenilir?
  5. Vodafone TAK nedir?
  6. Turkcellden kaç tane cihaz alabilirim?
  7. Vodafone aldığım cihaz kaç taksiti sorgulama?
  8. Vodafone puan öğrenme nasıl olur?
  9. Turkcell limit puan sorgulama nasıl yapılır?
  10. Turkcellden faturaya ek telefon almak için ne gerekli?
  11. Vodafone puanımla hangi telefonu alabilirim?
  12. Vodafone cihaz puanı nasıl yükselir?
  13. Vodafone cihaz kampanyası ne zaman bitiyor?

Vodafone telefon almak için kaç puan?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

Vodafone faturalı hatta telefon nasıl alınır?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer telefon alırken tarifenin de değiştirilmesi isteniyorsa, son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapılmamış olması gerekmektedir.

Vodafone Akıllı telefon kampanyaları kimler yararlanabilir?

Her Vodafone Faturalı hat sahibi müşterimiz, kendine ait engellilik raporunu beyan etmesi koşulu ile kampanyadan 1 kez ve 1 cihaz için faydalanabilir. Kampanyadan yalnızca Vodafone faturalı hat sahibi mevcut müşterilerimiz, kendilerine ait engellilik raporunu beyan etmeleri ön koşulu ile yararlanabilirler.

Vodafone cihaz puanı nasıl öğrenilir?

Cep merkezinde Vodafone puanını öğrenmek için: Cep merkezine giderek sizinle ilgilenen temsilciye puanınızı öğrenmek istediğiniz yönündeki talebinizi iletin. Cep merkezinde şahsınıza ait puan bilgisi çıkartılır. Puanınıza gören satın almanız mümkün olan telefonların bilgisi tarafınızla paylaşılır.

Vodafone TAK nedir?

TAAK ile cep telefonu alan müşteriler, ön ödeme tutarının yüzde 20'si kadar Vodafone'dan ek destek alıyorlar. Bu sayede cihazın bedelinin büyük bir kısmını peşinatla ödemiş oluyorlar. Örneklendirmek gerekirse; 3 bin TL'lik bir cihaz alan abone, bin TL ön ödeme yaptığında Vodafone'dan 200 TL ek destek alabiliyor.

Turkcellden kaç tane cihaz alabilirim?

Kaç telefon için başvuru yapabilirim? Bir kişi en fazla 3 telefon için başvurabilir.

Vodafone aldığım cihaz kaç taksiti sorgulama?

Cep telefonunuzdan 7001'i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan (0542) 7001 000'ı arayın.

Vodafone puan öğrenme nasıl olur?

Vodafone telefon alamk için puan sorgulama işlemini ayrıca Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparak öğrenmeniz mümkün. Vodafone yanımda uygulaması üzerinden satın alma işlemini yaptığınızda puanınızın yeterli olup olmadığı size söyleyecektir.

Turkcell limit puan sorgulama nasıl yapılır?

Birikmiş puanı farklı şekillerde öğrenebiliriz. Bunun için 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Turkcell Mobil Merkezlere ulaşabilirsiniz. Turkcell, SMS ile puan sorgulama imkanı sunmamaktadır. Cihaz satın alırken sahip olduğumuz puan miktarı hayati önem taşıyor.

Turkcellden faturaya ek telefon almak için ne gerekli?

Hat sahibinin mutlaka kendisinin kimliği ile başvuru yapmasının yanında telefon almak için gereken diğer önemli kriterler ise; Seçtiğiniz cihaz için puanınızın yeterli olması gerekli. Son ödeme tarihi geçmiş faturanız olmamalı Adınıza kayıtlı hatlarda her hangi bir sorun olmamalıdır.

Vodafone puanımla hangi telefonu alabilirim?

Vodafone puan sorgulama işlemi için, adresinize en yakın Vodafone bayiliğini ziyaret edebilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme neticesinde puan durumunuzu öğrenebilir ve var olan puanınız ile aylık taksit ödemeleri faturanıza yansıtılacak şekilde hangi cihazı satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Vodafone cihaz puanı nasıl yükselir?

Vodafone skorunu artırmak için faturalı hat kullanmanız gereklidir. Vodafone'a ait kullandığınız hattın fatura ödemelerini her ay düzenli ödeyerek puanınızı artırabilirsiniz. Her ay düzenli ödeme yapıldığında, müşteri skorunuz hızla artar.

Vodafone cihaz kampanyası ne zaman bitiyor?

Kaç ay taahhüt kaldığını sorgulamak için Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basmanız yeterlidir. Sorgulama kodu ile güncel faturanızı ve taahhüdünüzün kaç kaldığını öğrenebilirsiniz.