Tübitak 2209-B nedir?

İçindekiler:

  1. Tübitak 2209-B nedir?
  2. Tübitak 2209-A projesi nedir?
  3. 2209b nedir?
  4. Tübitak 2209-A kimler başvurabilir?
  5. Tübitak 2209 Üniversite Öğrencileri araştırma Projeleri Destekleme Programı Nedir?
  6. 2209-A desteği ne kadar?
  7. 2209 B proje nedir?
  8. Tübitak proje Yürütücüsü kimler olabilir?
  9. TÜBİTAK lisans bursu ne kadar?
  10. 2209 A desteği ne kadar?
  11. Tübitak a başvuru nasıl yapılır?
  12. Tübitak kimler katılabilir?
  13. Tübitak kimler araştırmacı olabilir?

Tübitak 2209-B nedir?

2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı

Tübitak 2209-A projesi nedir?

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir. Bir projede proje yürütücüsü dışında en fazla 3 proje ortağı yer alabilir. ...

2209b nedir?

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini; projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir. Bu çağrı duyurusu araştırma projesi yapacak lisans öğrencilerinin desteklenmesine ilişkin her türlü işlem ve yükümlülükleri kapsar.

Tübitak 2209-A kimler başvurabilir?

Kimler Proje Yapabilir? İsteyen herkes proje yapabilir.

Tübitak 2209 Üniversite Öğrencileri araştırma Projeleri Destekleme Programı Nedir?

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir. 2209-A programı 2021 yılı 1. dönem Çağrı Duyurusuna ulaşmak için aşağıdaki görsele tıklayınız.

2209-A desteği ne kadar?

Onaylı transkript (ıslak imzalı veya e-imzalı) bölüm onay yazısı (ıslak imzalı veya e-imzalı) ve taahhütname (ıslak imzalı) belgeleri proje yürütücülerinden daha sonra talep edilecek ve sisteme yüklenmesi istenecektir. 2020 yılından itibaren maksimum destek tutarı 4.000 TL'dir. Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

2209 B proje nedir?

2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı ile üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencileri; projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmektedir. Sanayinin bir sorununu çözmeye yönelik proje hazırlayan öğrencilere 5.000 TL'ye kadar destek verilmektedir.

Tübitak proje Yürütücüsü kimler olabilir?

Proje yürütücülerinin; Doktora/tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta, veteriner hekimlikte uzmanlık/sanatta yeterlik derecesine sahip olmaları ve projenin yürütüleceği kurumun (yükseköğretim kurumları, kamu kurumları veya özel kuruluşlar) kadrolu/tam zamanlı personeli (emekliler hariç) olmaları gerekmektedir.

TÜBİTAK lisans bursu ne kadar?

TÜBİTAK 4000 TL'ye varan miktarda burs imkanı tanıyor.

2209 A desteği ne kadar?

Onaylı transkript (ıslak imzalı veya e-imzalı) bölüm onay yazısı (ıslak imzalı veya e-imzalı) ve taahhütname (ıslak imzalı) belgeleri proje yürütücülerinden daha sonra talep edilecek ve sisteme yüklenmesi istenecektir. 2020 yılından itibaren maksimum destek tutarı 4.000 TL'dir. Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Tübitak a başvuru nasıl yapılır?

Başvuruya ait proje bilgi giriş aşaması, http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresinden ARBİS bilgileri ile giriş yapılarak çevrimiçi yapılacaktır. ARBİS hesabınız yoksa, http://arbis.tubitak.gov.tr adresine girerek oluşturabilirsiniz.

Tübitak kimler katılabilir?

Kimler Başvurabilir? •Proje ekibinde yer alacak yürütücü, araştırmacı veya danışmanların; Üniversite personeli olmaları durumunda, doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olmaları gerekmektedir (Bu koşul eğitim ve araştırma hastanelerinde çalışanları da kapsamaktadır)..

Tübitak kimler araştırmacı olabilir?

Proje ekibinde yer alacak araştırmacı veya danışmanların; En az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olmaları ve görev yaptıkları katılımcı kurum/kuruluşun kadrolu/tam zamanlı personeli (emekliler hariç) olmaları gerekmektedir.