Ttnet aboneliği nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Ttnet aboneliği nasıl iptal edilir?
  2. E devlet internet iptali nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom faturalı hat iptali nasıl yapılır?
  4. Türk Telekom Faturalı hattan faturasız hatta nasıl geçilir?
  5. Internet aboneliği nasıl sonlandırılır?

Ttnet aboneliği nasıl iptal edilir?

Türk Telekom abonelik iptal işlemleri için müşterilerin şahsen herhangi bir Türk Telekom şubesine gitmeleri ya da istenen belgeleri şubeye yazılı olarak iletmeleri gerekir. Müşteriler şahsen gidemiyorsa vekaletnameyle yetkilendirdikleri kişiler iptal işlemlerini gerçekleştirebilir.

E devlet internet iptali nasıl yapılır?

e-Devlet'te oturum açtıktan sonra açılan listeden aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz şirketi seçin. 4-) Abonelik iptali yapacağınız şirketin adına ulaştıktan sonra iptal ya da fesih olan başlığı seçiniz. Söz konusu şirket için 'abonelik sorgula' bağlantısına tıklayın.

Türk Telekom faturalı hat iptali nasıl yapılır?

Hattınızı iptal ettirmek istediğinizde, yazılı başvurunuzu Türk Telekom Ofis ve Mağazaları, fax, KEP adresimiz veya turkiye.gov.tr e-devlet sitesi kanallarından biri ile tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir.

Türk Telekom Faturalı hattan faturasız hatta nasıl geçilir?

Faturalı hattımı faturasız hatta çevirmek istiyorum, ne yapmam gerekir? Şirket yetkiliniz kimlik belgesi ve imza sirküleri ile Türk Telekom mağazalarına başvuru yaparak ya da 4445444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak taleplerini iletebilirler.

Internet aboneliği nasıl sonlandırılır?

İnternet abonelik iptal talebi, Abone/Hizmet numarası, güncel iletişim bilgileri, imzalanmış ve önlü-arkalı kimlik fotokopinizin bulunduğu bir dilekçe ile 0212 216 55 60 numaralı faks numarasına gönderebilirsiniz.