Yemek Sepeti cüzdan nedir?

İçindekiler:

  1. Yemek Sepeti cüzdan nedir?
  2. Yemeksepeti ne üye olmak?
  3. Yemek Sepeti Kurumsal cüzdan nedir?
  4. Yemeksepeti Portakal nedir?
  5. Yemeksepeti kesintisi ne kadar?

Yemek Sepeti cüzdan nedir?

Yani kullanıcılar artık Yemeksepeti Cüzdan'ına bakiye ekleyerek yemek siparişi verebilecek ve başkalarına da yemek ısmarlayabilecek. ... Kullanıcılar, bu Cüzdan ile yalnızca Yemeksepeti.com üzerinden harcama yapmak üzere Cüzdan'a kredi kartları ve banka kartlarını ekleyebilecek.

Yemeksepeti ne üye olmak?

Kullanıcı kayıt formu doldurularak veya sosyal medya ağları üyeliği (Facebook, Twitter, Pinterest ve benzerleri) aracılığıyla www.yemeksepeti.com adresinden veya bu adres üzerinden erişilebilen web-sitelerini kapsayan siteler üzerinden Yemeksepeti.com sistemine üye olunabilir.

Yemek Sepeti Kurumsal cüzdan nedir?

Yemeksepeti Kurumsal Cüzdan ile şirketler, çalışanlarının Yemeksepeti Cüzdanı'na tıpkı dijital bir yemek kartı gibi aylık kullanım tanımlayarak Yemeksepeti'ne kayıtlı binlerce restoran üzerinden sipariş verebilmelerini sağlıyor.

Yemeksepeti Portakal nedir?

Portakal, Yemeksepeti'nin iş ortağı restoranlar için geliştirdiği bir platform. ... En kısa haliyle söylemek gerekirse Portakal, restoranlara işlerini operasyonel ve finansal açıdan geliştirme ve büyüme imkanı sunan, self-servis bir danışmanlık ve destek platformu.

Yemeksepeti kesintisi ne kadar?

YEMEKSEPETİ üzerinden sipariş alan restoranların hedefi şüphesiz satışlarını artırmak. Ancak bu işin bir de maliyeti var. Yemeksepeti'ne üye olan restoranlar aidat dışında sipariş üzerinden yüzde 12 civarında komisyon veriyor.