Anadolu üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Anadolu üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
  2. AÖF ikinci üniversite kayıt evrakları nelerdir?
  3. Anadolu üniversitesi ikinci üniversite kayıt ücretleri nereye yatırılacak?
  4. Ikinci üniversiteye nasıl kayıt olunur?
  5. Ikinci üniversite kayıt ücreti nasıl ödenir?
  6. Ikinci üniversite harcı hangi bankaya yatacak?
  7. Sınavsız ikinci üniversite kimler başvurabilir?

Anadolu üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

Adaylar, https://aoskayit.anadolu.edu.tr kayit adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra İkinci Üniversite bağlantısındaki açıklamalar doğrultusunda başvuru adımlarını tamamlayarak Çevrim İçi (Online) Başvuru işlemini gerçekleştirecektir.

AÖF ikinci üniversite kayıt evrakları nelerdir?

AÖF ikinci üniversite kaydı için gerekli belgeler şöyle:
  • - İnternet Başvuru Belgesi.
  • - Öğrenci Bilgi Formu.
  • - Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Onaylı Fotokopisi.
  • - Yurt Dışı Mezuniyet Belgesi.

Anadolu üniversitesi ikinci üniversite kayıt ücretleri nereye yatırılacak?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

Ikinci üniversiteye nasıl kayıt olunur?

Adayların, “http://aof.anadolu.edu.tr” adresinden Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirecekleri, daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacakları bildirildi.

Ikinci üniversite kayıt ücreti nasıl ödenir?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

Ikinci üniversite harcı hangi bankaya yatacak?

Ücretlerin T.C. Kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ya da internet bankacılığı aracılığıyla ödenmesi gerekmektedir.

Sınavsız ikinci üniversite kimler başvurabilir?

İkinci üniversite programlarına aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya ön lisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler başvuru yapabiliyor. Ön lisans öğrencileri ve mezunları ön lisansa, lisans öğrencileri ve mezunları ise lisans programlarına başvuru yapabiliyorlar.