Cem Yılmaz'ın eski sevgilisinin adı nedir?

İçindekiler:

  1. Cem Yılmaz'ın eski sevgilisinin adı nedir?
  2. Cem Yılmaz'ın kaç tane sevgilisi var?
  3. Cem Yılmaz Cansu Dereyi kimle aldattı?
  4. Cem yılmazın çocuğu kimden?
  5. Cem Yılmaz'ın oglunun annesi kim?
  6. Cem Yılmaz Defne Samyeli ilişkisi ne kadar sürdü?
  7. Cem Yılmaz kaç tane karısı var?
  8. Cem Yılmaz Cansu Dere neden ayrildi?
  9. Serenay ve Cem Birlikte mi?
  10. Cem Yılmaz'ın çocukları kimden?
  11. Defne Samyeli kızı kim?

Cem Yılmaz'ın eski sevgilisinin adı nedir?

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, Kasım 2019'da sevgili olmuş, geçen ekimde yollarını ayırmıştı. Cem Yılmaz yılbaşı gecesi Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Mayısta paylaştığı fotoğrafı ise silmedi.

Cem Yılmaz'ın kaç tane sevgilisi var?

Ahu Yağtue. 2012–2013 Cem Yılmaz/Eşi

Cem Yılmaz Cansu Dereyi kimle aldattı?

Bildiğim kadarıyla Cem Yılmaz, Cansu Dere'yi, Ahu Yağtu ile aldatmıştı. Cansu ve Ahu arkadaştı düşünün. Tabii Cem ve Ahu daha sonra evlendi, bir çocukları oldu elbet ama durum aldatılma ile yaşandı.

Cem yılmazın çocuğu kimden?

'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'te resmen boşanmış olan sanatçının, Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu vardır. 2020'de Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşadı.

Cem Yılmaz'ın oglunun annesi kim?

Evliliklerinde bir oğlu dünyaya gelmişti. 2013 yılında 20 aylık evlilikleri bitirme kararı alan eski çift'in boşanma protokolü gündeme bomba gibi düşmüştü. 2013 yılında servet ödeyerek boşandığı oğlunun annesi Ahu Yağtu'ya nafakanın azaltılması için dava açtı.

Cem Yılmaz Defne Samyeli ilişkisi ne kadar sürdü?

Bir buçuk sene önce aşk yaşamaya başlayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz yollarını ayırdı. Büyük aşkın bitmesine sebep olarak ihanet gösterilmişti. Tarafların hiçbir şekilde açıklama yapmadığı ayrılığın üzerinden bugün bir hafta geçti.

Cem Yılmaz kaç tane karısı var?

Ahu Yağtue. 2012–2013 Cem Yılmaz/Karı

Cem Yılmaz Cansu Dere neden ayrildi?

İddialar ışığında Cem Yılmaz, bir dargın bir barışık da olsa 7 yıl süresince aşk yaşadığı Cansu Dere'yi bir türlü unutamamıştı. Ahu Yağtu, Cansu Dere'nin Yılmaz'a attığı bir mesajı yakalayınca da ortalık fena karışmıştı. Cem Yılmaz da Cansu Dere ile görüştüğünü itiraf edince çift boşanma kararı almıştı.

Serenay ve Cem Birlikte mi?

Geçtiğimiz yıl birliktelikleri Atina'da belgelenmiş Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. İkilinin birlikteliği 2020 yılının aşkı olarak nitelendirilmişti. Ancak aşkları uzun sürmedi. 10 ay kadar birlikte olan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya daha sonra aşklarını noktalamıştı.

Cem Yılmaz'ın çocukları kimden?

Kemal Yılmaz Cem Yılmaz/Çocukları

Defne Samyeli kızı kim?

Deren Talu Derin Talu Defne Samyeli/Kızları