54 Pozisyonu nedir?

İçindekiler:

  1. 54 Pozisyonu nedir?
  2. 77 Pozisyonu nedir?
  3. Dört ayak pozisyonu nedir?
  4. Ilişkide en kolay pozisyon hangisi?
  5. The Lovers Lock pozisyonu nedir?
  6. 81 Pozisyonu nedir?
  7. 57 Pozisyonu nedir?
  8. Kaşık pozisyonu hangisi?
  9. 78 pozisyonu hangisi?
  10. Kilit pozisyonu nedir?
  11. 11 Pozisyonu nedir?
  12. Kaşık 77 Pozisyonu nedir?
  13. Kaşık sarılma ne demek?
  14. 75 Pozisyonu nedir?

54 Pozisyonu nedir?

Erkek, kadının ayaklarının yere değebileceği yükseklikte bir sandalyeye oturur. Kadın yüzü erkeğe dönük bir şekilde kucağına oturur ve ayaklarından güç alarak yukarı aşağı hareket eder. Kilo vermek için en uygun seks pozisyonlarından biri.

77 Pozisyonu nedir?

77 pozisyonu sevgilinizle kaşık şeklinde birbirinize sarıldıktan sonra cinsel ilişkiye girmeyi ifade eder. Bu pozisyon, hem partnerinizin güçlü kollarında olmanın verdiği güven duygusunu hem de az sonra gelecek zevk ritimlerini eş zamanlı yaşatarak size çifte mutluluk sağlıyor.

Dört ayak pozisyonu nedir?

Kilo sorunu olan kadınlara önerilen bir başka pozisyon da 'dört ayak pozisyonu' denilen diz-dirsek pozisyonudur. Bu pozisyonda kadın erkeğin önünde dizlerinin ve ellerinin üstüne çöker. Bu pozisyon, çifte cinsel ilişkinin şiddetini ve süresini denetleme olanağı sağlar.

Ilişkide en kolay pozisyon hangisi?

Misyoner pozisyonu hiçbir cinsel deneyim yaşamamış birisinin yönelmiş olduğu bir pozisyondur. Dolayısıyla bu pozisyon cinsel bir doğallık içermektedir. Çiftlerin rahat olarak cinsel birliktelik yaşayabileceği pozisyonlar arasında yer almaktadır.

The Lovers Lock pozisyonu nedir?

Kadın yüksek bir masanın kenarına oturur, geriye doğru yaslanıp ellerini de arkasına koyarak güç alır. Erkek ayakta durur ve kadın ayaklarını beline dolar, penatrasyon bu şekilde gerçekleşir. Çift yüz yüze baktığı için yakınlık sağlamak daha kolaydır. Tarihi M.Ö.

81 Pozisyonu nedir?

Penatrasyon sağlandıktan sonra erkek doğrulur ve dizlerini kaldırır, böylece çift bacakları birbirine dolanmış halde yüzyüze gelir. Daha rahat edebilmek için her iki taraf da ellerini birbirinin bacakları altından geçirip destek alabilir.

57 Pozisyonu nedir?

Kamasutranın en zor pozisyonlarından biri. Erkek ayakta durur. Kadın ellerinden güç alarak ayaklarını partnerine doğru kaldırır. Erkek kadının kalçasından tutarak dengede kalmasına yardımcı olur ancak kadının kol kaslarının çok güçlü olması gerekir.

Kaşık pozisyonu hangisi?

Kaşık pozisyonu partnerinizle yan yatarak, birinin önde diğerinin arkada birbirine sarılmasıdır.

78 pozisyonu hangisi?

İlk olarak kadın ve erkek karşılıklı otururlar ve kadın bacaklarını erkeğin beline dolar. Penatrasyon sağlandıktan sonra erkek bir bacağını kadına dolar. Dengenin korunabilmesi için kadın kollarından erkek ise dirseğinden destek alır. Özellikle ilk denemeler için zorlu bir pozisyondur.

Kilit pozisyonu nedir?

Kadın yüksek bir masanın kenarına oturur, geriye doğru yaslanıp ellerini de arkasına koyarak güç alır. Erkek ayakta durur ve kadın ayaklarını beline dolar, penatrasyon bu şekilde gerçekleşir. Çift yüz yüze baktığı için yakınlık sağlamak daha kolaydır.

11 Pozisyonu nedir?

Erkek yan tarafına dönerek uzanır, kadın da sırtüstü yatarak erkeğe tam açıyla yaklaşır. Kadın bacaklarını erkeğin beline koyar ve penatrasyon bu şekilde gerçekleşir. Oldukça kolay olan bu pozisyon, uzun bir seks sırasında biraz dinlenmek için ideal.

Kaşık 77 Pozisyonu nedir?

Sevgilinizle kaşık şeklinde birbirinize sarıldıktan sonr cinsel ilişkiye girmeyi ifade eden 77 pozisyonu, hem partnerinizin güçlü kollarında olmanın verdiği güven duygusunu hem de az sonra gelecek zevk ritimlerini eş zamanlı yaşatarak size çifte mutluluk sağlıyor.

Kaşık sarılma ne demek?

Erkek arkadaşınız size ya da siz ona arkadan sarıldığınızda buna kaşık pozisyonu denilir. Her iki durumda da sarılan koruyucu taraftır ve diğerine zarar gelmesini istemez. Sarılınan taraf ise şımartıldığını ve korunduğunu hissetmekten hoşlanır.

75 Pozisyonu nedir?

Erkek bacaklarını uzatarak oturur, kadın da arkası dönük bir şekilde erkeğin kucağına oturur. Ardından öne doğru eğilirken bacaklarını da erkeğin iki yanından uzatır. Hızı ve derinliği kadının yukarı aşağı kayma hareketi belirler.