Vahide Perçin kimin kizi?

İçindekiler:

  1. Vahide Perçin kimin kizi?
  2. Vahide Perçin in kızı bir zamanlar Çukurova'da hangi rolde?
  3. Alize Gördüm hangi rolde oynuyor?
  4. Vahide Perçin kac cocugu var?
  5. Vahide Perçin in kocası kim?
  6. Vahidenin kızı kim?
  7. Vahide Perçin kiminle beraber?
  8. Vahide Gördüm eşinden ayrılıyor mu?
  9. Vahide Perçin tekrar evlendi mi?
  10. Alize Gördüm hangi dizide oynadı?
  11. Vahide Gördüm annesi kimdir?
  12. Vahide Perçin eşi ile barıştı mı?
  13. Vahide Gördüm eşinden neden ayrıldı?
  14. Vahide Gördüm aldatıldı mı?

Vahide Perçin kimin kizi?

Alize Gördüm, 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Akademi 35Buçuk Sanat Evi'nde Oyunculuk Eğitimi almıştır. Oyuncu Vahide Perçim ve Altan Gördüm'ün kızıdır. 2012 yılında Veda dizisi ile oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2015 yılında ise Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde rol almıştır.

Vahide Perçin in kızı bir zamanlar Çukurova'da hangi rolde?

Hünkar karakteriyle dizide kilit rollerden birini canlandıran ve başarılı performansıyla fenomen haline gelen Vahide Perçin bu sefer kızı Alize Gördüm ile gündem oldu. Bir dönem kızı ile aynı dizide rol alan Alize Gördüm ve Vahide Perçin'in anne kız olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Alize Gördüm hangi rolde oynuyor?

İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı Vahide Gördüm ve kızı Alize Gördüm...

Vahide Perçin kac cocugu var?

Alize Gördüm Vahide Perçin/Çocukları

Vahide Perçin in kocası kim?

Altan Gördüme. 1991–2013 Vahide Perçin/Koca

Vahidenin kızı kim?

Alize Gördüm Vahide Perçin/Kızları

Vahide Perçin kiminle beraber?

Altan Gördüme. 1991–2013 Vahide Perçin/Eşi

Vahide Gördüm eşinden ayrılıyor mu?

Oyuncu Vahide Perçin ve kendi gibi oyuncu eşi Altan Gördüm 22 yıllık evliliklerini bitirdikten 5 yıl sonra tekrar evlilik kararı aldı...

Vahide Perçin tekrar evlendi mi?

Oyuncu Vahide Perçin ve kendi gibi oyuncu eşi Altan Gördüm 22 yıllık evliliklerini bitirdikten 5 yıl sonra tekrar evlilik kararı aldı... Vahide Perçin rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisindeyken kansere yakalanmış ve tedavi görerek eski sağlığına kavuşmuştu.

Alize Gördüm hangi dizide oynadı?

Anne20 Alize Gördüm/TV şovları

Vahide Gördüm annesi kimdir?

İlk yılları Vahide Perçin İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Perçin, lisede grafik okudu, daha sonra İktisat Fakültesine girdi ama aklı oyunculuktaydı.

Vahide Perçin eşi ile barıştı mı?

Oyuncu Vahide Perçin ve kendi gibi oyuncu eşi Altan Gördüm 22 yıllık evliliklerini bitirdikten 5 yıl sonra tekrar evlilik kararı aldı... Vahide Perçin rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisindeyken kansere yakalanmış ve tedavi görerek eski sağlığına kavuşmuştu. Eski karı koca 5 yılın ardından tekrar bir araya geldi.

Vahide Gördüm eşinden neden ayrıldı?

Altan Gördüm'ün, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Vahide Perçin rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisindeyken kansere yakalanmış ve tedavi görerek eski sağlığına kavuşmuştu. Vahide Perçin, eski eşi Altan Gördüm'den tedavi sürecinde yanında olmadığı gerekçesiyle ayrılık kararı almış ve çift 2012'de boşanmıştı.

Vahide Gördüm aldatıldı mı?

Vahide ile Altan Gördüm'ün yakın bir aile dostu, boşanmanın ardında yatan asıl nedeni açıkladı. "Ortada aldatma falan yok. Altan, kanser tedavisi boyunca Vahide'yi yalnız bıraktı. Bu ilgisizlik de boşanmanın yolunu açtı."