Mbsts 2021 Başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Mbsts 2021 Başvuru nasıl yapılır?
  2. Mbsts sınav başvurusu nasıl yapılır?
  3. 2021 Mbsts başvuru ne zaman?
  4. Mbst sınavına kimler girebilir?
  5. Dib mbsts sınavı ne zaman?
  6. 2021 Mbsts nedir?
  7. Mbsts 2021 açıklandı mı?
  8. Dib Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavına Kimler Girebilir?
  9. Dhbt sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
  10. Diyanet Mbsts sonuçları ne zaman?

Mbsts 2021 Başvuru nasıl yapılır?

2021-DİB-MBSTS başvuruları 24 Şubat-4 Mart 2021 tarihleri olarak belirlenmiştir. 2021-DİB-MBSTS geç başvuru günü 11 Mart 2021 tarihidir. aracılığıyla (ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması aracılığıyla yapacaklar.

Mbsts sınav başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek.

2021 Mbsts başvuru ne zaman?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2021-DİB-MBSTS), 10 Nisan tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 24 Şubat – 04 Mart 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Mbst sınavına kimler girebilir?

Hem kadrolu olarak hem de sözleşmeli olarak çalışan personellerde dahil olmak üzere bu sınava girmek için hak sahibi olur. Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavına girecek olan kişilerin ise başvuru tarihleri arasında başvurularını eksiksiz bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir.

Dib mbsts sınavı ne zaman?

2021 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2021-DİB-MBSTS), tarihinde belirlenen merkezlerde gerçekleşecek. 2021-DİB-MBSTS kılavuzunda yer alan bilgilere göre, sınav saat 14.45'te başlayacak ve 90 dakika sürecektir. Adaylar, saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.

2021 Mbsts nedir?

Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı, yılda bir kere yapılmakta olan bir sınavdır. Diyanet işleri başkanlığının sınav yönetmeliğinde yer alan bir sınav olarak ifade edilebilir. MBSTS, görevlilerin bilgi seviyelerini ölçmek için yapılmakta olan bir sınavdır.

Mbsts 2021 açıklandı mı?

DİB-MBSTS: Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı ... Adaylar, sınav sonuçlarına 04 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dib Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavına Kimler Girebilir?

MBSTS, diyanet işleri başkanlığında çalışan kişilere yönelik olarak yapılmakta olan bir sınav olarak bilinmektedir. MBSTS; imam, müezzin ve Kur'an kursu öğretmenleri tarafından girilen bir sınav olduğu söylenebilir.

Dhbt sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Adaylar, sınav sonuçlarına tarihinde saat 11.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Diyanet Mbsts sonuçları ne zaman?

Adaylar, sınav sonuçlarına tarihinde saat 14.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.