Trendyola nasıl üye olabilirim?

İçindekiler:

  1. Trendyola nasıl üye olabilirim?
  2. Trendyol musteri temsilcisine nasil ulasabilirim?
  3. Trendyol canlı destek nasıl bağlanılır?
  4. Trendyola nasil Baglanabilirim?
  5. Trendyol üyeliği ne kadar?
  6. Trendyola nasıl ulaşırım?
  7. Trendyol dan ödeme nasıl yapılır?
  8. Trendyol yemek sipariş nasıl verilir?

Trendyola nasıl üye olabilirim?

TRENDYOL'A NASIL ÜYE OLUNUR? Trendyol'a üye olmak için ana sayfada "Giriş yap" bölümüne geliniz. E-posta ve şifre belirledikten sonra cinsiyet seçimi yapın ve"Trendyol'a üye olun" butonuna tıklayınız. Bu aşamadan sonra alışverişe başlayabilirsiniz.

Trendyol musteri temsilcisine nasil ulasabilirim?

Trendyol çağrı merkezi çalışma saatleri Trendyol müşteri hizmetleri çalışma saatleri merak ediliyor. Trendyol müşteri hizmetlerine 02 numarasından hafta içi ve hafta sonu 08:30-24:00 saatleri arasında ulaşılabiliyor.

Trendyol canlı destek nasıl bağlanılır?

Trendyol müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Trendyola nasil Baglanabilirim?

Trendyol müşteri hizmetlerine çağrı merkezi numarasından belirtilen saatlerde ulaşabilirsiniz. Trendyol müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Trendyol üyeliği ne kadar?

Trendyol üyeliği ücretli mi? Hayır. Trendyol üyelik işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, yüz binlerce farklı ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

Trendyola nasıl ulaşırım?

Cumartesi günleri 10: 00-24: 00 ve pazar günleri 10: 00-17: 00 arasında hizmet vermektedir. Doğrudan Trendyol çağrı merkezine bağlanmak için 02 00'ı arayabilirsiniz. İletişim kurmadan önce yaşadığınız sorunlar ile ilgili olarak Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

Trendyol dan ödeme nasıl yapılır?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol'da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor. Trendyol online alışverişlerde kartla ödeme alıyor. Güvenliği ise 3D Secure sistemi ile sağlıyor.

Trendyol yemek sipariş nasıl verilir?

Trendyol Yemekten sipariş verebilmek için, öncelikle Trendyol hesabınıza “Üye Girişi” yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra Hizmetlerimizi Keşfet bölümünden Yemek bölümünü seçebilirsiniz. Yemek bölümü açıldıktan sonra haritadan bölgenizi seçmelisiniz. Bölgenize göre restoranlar karşınıza çıkacaktır.