Erdil Yaşaroğlu ve Varol Yaşaroğlu kardeş mi?

İçindekiler:

  1. Erdil Yaşaroğlu ve Varol Yaşaroğlu kardeş mi?
  2. Varol Yaşaroğlu kaç yaşındadır?
  3. Grafi2000 hangi ülkenin?
  4. Varol Yaşaroğlu ne zaman doğdu?
  5. Kral Şakir'in çizeri kim?
  6. Kral Şakir yazari kim?
  7. Varol Yaşaroğlu aslen nereli?
  8. Erdil Yasaroglu kiminle birlikte?
  9. Kral Şakir hangi programla yapılıyor?
  10. Grafi2000 Comedy ne zaman çıktı?
  11. Kral Şakir hangi yayın?
  12. Kral Şakir kimin?
  13. Begüm Kütük ün eşi kim?
  14. Yaşar Erdil Kimdir?
  15. Kral Şakir çizeri kim?
  16. Kral Şakir Türk mü?
  17. Kral Şakir hangi program ile yapılıyor?
  18. Koca Kafalar kaç bölüm?
  19. Kral Şakir kitapları nedir?

Erdil Yaşaroğlu ve Varol Yaşaroğlu kardeş mi?

Varol Yaşaroğlu 1968 yılında İzmir'de doğmuştur. Animasyon yapımcısı ve karikatüristtir. Varol Yaşaroğlu Koca Kafalar'ın yaratıcısı ve Grafi2000'in kutucusudur. ... Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu'nun kuzenidir.

Varol Yaşaroğlu kaç yaşındadır?

53 yaşında (Mart 1968) Varol Yaşaroğlu/Yaş

Grafi2000 hangi ülkenin?

Grafi2000, Türkiye'de animasyon ile ilgilenen bir ekiptir. 2000 yılından beri çalışmalarını sürdüren bu ekip, ilk Türk çizgi dizisi Pembe ve Mavi'yi yapan animasyon şirketidir. Bunların yanı sıra, Kanal D'de bir müddet devam eden programlar yapmıştır.

Varol Yaşaroğlu ne zaman doğdu?

Mart 1968 (53 yıl yaşında) Varol Yaşaroğlu/Doğum tarihi

Kral Şakir'in çizeri kim?

Varol Yaşaroğlu da bu konuda kimseyi yanıltmadı. Grafi2000'in kurucularından, “Koca Kafalar”ın da yaratıcısı olan Yaşaroğlu şimdi 70 ülkede, 17 dilde ve 130 milyonu aşkın hanede izlenen çocuk kanalı Cartoon Network'ün ilk yerli yapımı “Kral Şakir”i yaratarak önemli bir başarıya imza attı.

Kral Şakir yazari kim?

Kitabın yazarı Varol Yaşaoğlu Koca Kafalar'ın yaratıcı ve Grafi2000'in de kurucusudur. Yarattığı Kral Şakir serisinin ise çeşitli video izleme platformlarında çizgi filmi de bulunmaktadır. En Sevilen Çocuk Serileri Kitaplarına Hemen Şimdi Sahip Olun!

Varol Yaşaroğlu aslen nereli?

İzmir, Türkiye Varol Yaşaroğlu/Doğum yeri

Erdil Yasaroglu kiminle birlikte?

Begüm Kütüke. 2010 Erdil Yaşaroğlu/Eşi

Kral Şakir hangi programla yapılıyor?

Kral Şakir, Gumball'la, Adventure Time'la başa baş giden, kanalın en önemli yapımı haline geldi. Sinema filmini hızlandıran süreç de bu oldu aslında.

Grafi2000 Comedy ne zaman çıktı?

Grafi2000 ilkleri – Grafi2000 Comedy Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan 2000lerin başında fırtınalar estiren Grafi2000 Comedy programından bir bölüm. – Pembe ve Mavi PEMBE VE MAVİ ÇİZGİ FİLMLERİ Türkiye'nin ilk çizgi film yapımıdır.Açılış tarihi 2005 yılıdır fakat sadece 8 bölümden oluşmaktadır.

Kral Şakir hangi yayın?

Eksik Parça Yayınları tarafından 2018 yılında basılan Kral Şakir 5 Kitap Takım Seti'nin yazarı ve çizeri Varol Yaşaroğlu. Yaşaroğlu'nun yarattığı Kral Şakir karakterinin yer aldığı çizgi film televizyon, sinema ve internetten beğeni ile takip ediliyor.

Kral Şakir kimin?

Kral Şakir
TürKomedi
Proje tasarımcısıVarol Yaşaroğlu Berk Tokay Haluk Can Dizdaroğlu
SenaristHaluk Can Dizdaroğlu
YönetmenKuntay Kumbur
22 satır daha

Begüm Kütük ün eşi kim?

Erdil Yaşaroğlue. 2010 Begüm Kütük/Eşi

Yaşar Erdil Kimdir?

Erdil Yaşaroğlu (d. , İstanbul) Türk karikatürist. Ailesi aslen Rize'nin Ardeşen ilçesindendir. Henüz 9 yaşındayken karikatür çizmeye başlayan Erdil Yaşaroğlu'nun ilk profesyonel karikatürleri 1989 yılında Güneş gazetesinde yayımlandı.

Kral Şakir çizeri kim?

Varol Yaşaroğlu da bu konuda kimseyi yanıltmadı. Grafi2000'in kurucularından, “Koca Kafalar”ın da yaratıcısı olan Yaşaroğlu şimdi 70 ülkede, 17 dilde ve 130 milyonu aşkın hanede izlenen çocuk kanalı Cartoon Network'ün ilk yerli yapımı “Kral Şakir”i yaratarak önemli bir başarıya imza attı.

Kral Şakir Türk mü?

Kral Şakir, Cartoon Network Türkiye için Grafi2000 tarafından yapılmış bir Türk çizgi dizisidir.

Kral Şakir hangi program ile yapılıyor?

Varol Yaşaroğlu Aslında dörtlü bir ekip kurmuş gibiyiz, Cartoon Network de işin içinde. Cartoon Network şu anda bölüm sayısını artırarak Kral Şakir'i izleyiciyle daha çok buluşturuyor.

Koca Kafalar kaç bölüm?

Koca Kafalarla Baba Haber Bülteni 1300 bölüm yayınlandı. Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan, Berk Tokay,Vural Yaşaroğlu ve Varol Yaşaroğlu'nun “Koca Kafalar”ı canlandırdığı programın yapımcılığını Varol Yaşaroğlu üstleniyor.

Kral Şakir kitapları nedir?

Tek Kişilik Dev Orkestra-Kral Şakir 1 ile başlayan bu keyifli serüveni Macera Devam Ediyor- Kral Şakir 2, Anlatsam Film Olur-Kral Şakir 3, Hayat Kısa Filler Uçuyor-Kral Şakir 4, Dostum Bu Çok Havalı-Kral Şakir 5, Dürümler Karışık-Kral Şakir 6, Mor Bir Fil Gördüm Sanki-Kral Şakir 7 ve Kral Şakir 8-Macera Adası ...