Ehliyet sınav sorularına nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. Ehliyet sınav sorularına nereden bakılır?
  2. Elektronik Ehliyet sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
  3. Direksiyon sınav sonucumu nasıl öğrenebilirim?
  4. Ehliyet sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
  5. Ehliyet kaç puan ceza puanında alınır?
  6. Elektronik sınav nasıl olur?

Ehliyet sınav sorularına nereden bakılır?

Ehliyet yazılı sınav sonuçları, MEB'in http://esinav.meb.gov.tr/ internet adresi üzerinden ilan ediliyor. Adaylar T.C. Kimlik numaralarını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.

Elektronik Ehliyet sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

E-Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ? Merkezi Sınav Sistemi gibi 12 gün beklemenize gerek kalmadan E-sınavdan Hemen sonra öğretmeninizden öğrenebilirsiniz.

Direksiyon sınav sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Direksiyon sınavlarını sorgulayabilmek için herhangi bir sorgu sayfası bulunmamaktadır. Sınavınızın olduğu gün sonuçlar açıklanarak liste halinde sonuç tutanağı olarak sürücü kursunuza bildirilmektedir. Direksiyon sınav sonucunu sürücü kursunuzu arayarak öğrenebilirsiniz.

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Teorik ehliyet sınavının açıklanma süresi 10 gündür. Herhangi istisnai bir durum olmazsa sınav yapıldıktan sonraki 10 gün içinde açıklanır. Sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden yayımlanmaktadır.

Ehliyet kaç puan ceza puanında alınır?

Trafik suçunun işlendiği tarihten geriye doğru bir yıl içinde toplam 100 ceza puanını dolduran sürücülerin sürücü belgeleri (2) ay süre ile geri alınır ve eğitime tabi tutulurlar.

Elektronik sınav nasıl olur?

e-Sınav, basılı evrak kullanılmaksızın sınav uygulama ve değerlendirilmesine ilişkin her türlü işlemin elektronik ortamda ve bilgisayarlar aracılığıyla yapıldığı sınavlardır. Sınavlar bilgisayar başında yapılıyor ve özel e-sınav yazılımıyla sorulara ileri geri yapılarak seçeneklere işaretleme usulüyle cevap veriliyor.