Sesli kitap hangi kitaplar var?

İçindekiler:

  1. Sesli kitap hangi kitaplar var?
  2. Seslenen kitap kimin?
  3. Sesli kitap ne kadar?
  4. Sesli kitap nasıl indirilir?
  5. Sesli kitap nasıl oluyor?
  6. TRT sesli kitap ücretli mi?
  7. Storytel ne zaman kuruldu?
  8. Storytel ucretsiz mi?
  9. Sesli kitap ücretli mi?
  10. Storytel nasıl ücretsiz kullanılır?
  11. Sesli kitap uygulaması nedir?
  12. TRT Çoçuk Kitaplık uygulaması ücretli mi?
  13. TRT dinle ücretsiz mı?
  14. Storytel hangi ülkenin?
  15. Storytel aylık kaç TL?
  16. Storytel ne kadar süre ücretsiz?
  17. Storytel ayda kaç kitap?
  18. Dinlebi uygulaması ücretli mi?

Sesli kitap hangi kitaplar var?

Sesli Kitap
  • Suç ve Ceza.
  • Kuyucaklı Yusuf.
  • Budala.
  • Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk.
  • Hz. Muhammed'in Hayatı
  • Sözde Kızlar.
  • Don Kişot.
  • Karamazov Kardeşler.
Daha fazla öğe...

Seslenen kitap kimin?

Daha önce sizlere aktardığımız sesli kitap dükkanı Seslenen Kitap İsveçli sesli kitap şirketi Storytel Group'a satıldı. İmzalanan anlaşma kapsamında satış bedeli açıklanmazken tüm hisselerinin Storytel Group'a satış işleminin tamamladığı belirtildi.

Sesli kitap ne kadar?

Yolculukta, trafikte, çalışırken veya kendinle kalmak istediğinde yüzlerce sesli kitap ile Kitapyurdu Sesli Kitap hep yanında! Sınırsız aylık abonelik sadece 9,99TL!

Sesli kitap nasıl indirilir?

Sesli kitap için PDF indirme
  1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Kitaplar uygulamasını açın.
  2. Kitaplık. Sesli kitaplar'a dokunun.
  3. Sesli kitabı seçin.
  4. Diğer. Birlikte verilen PDF dosyasını aç'a dokunun.

Sesli kitap nasıl oluyor?

Bir sesli kitap, bir anlatıcı tarafından yüksek sesle okunan basılı kitabının dijital olarak kaydedilmiş bir versiyonudur. Anlatıcı; yazar, profesyonel bir anlatıcı veya bir aktör olabilir. Çoğunlukla kayıt, özel ses efektleri kullanılarak desteklenen ve süslenmiş bir anlatıcı kullanır.

TRT sesli kitap ücretli mi?

Çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmeyi hedefleyen “TRT Çocuk Kitaplık” uygulaması, sesli kitap seçeneğiyle farkı bir deneyim sunacak. Uygulama, bugünden itibaren Android ve iOS marketlerden tüm akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebilecek.

Storytel ne zaman kuruldu?

2005'te İsveç'te kurulan, bugün 450 çalışanıyla 19 ülkede faaliyet gösteren Storytel'in Mayıs 2018'de satın aldığı Seslenen Kitaplar, bugün yola Storytel Türkiye olarak devam ediyor.

Storytel ucretsiz mi?

Storytel aboneliği web sitesinden kart bilgileri girilerek başlatılan abonelikler için ayda 29,99TL'dir. Eğer aboneliğini uygulama içi satın alarak Google veya Apple ile başlatıysan abonelik 34,99TL olarak ücretlendirilir. Storytel aboneliği, aboneye Storytel kütüphanesine sınırsız erişim ve kullanım hakkı sağlar.

Sesli kitap ücretli mi?

Sesli Kitaplar Kitapların hepsi Türkçe ve tamamen ücretsiz. Kullanıcı yorumlarına göre uygulamada çok az reklam bulunmakta. Dünya edebiyatı da dahil olmak üzere birçok kategoride kitap sunuyor ve uygulama her gün yenilerinin eklendiğini söylüyor.

Storytel nasıl ücretsiz kullanılır?

Menüye geldiğinizde burada 'profil' seçeneğine dokunuyorsunuz ve 'hesap ayarları' alanından abonelik oluştur yazan kutucuğa geliyorsunuz. Ardından karşınıza 'denemeye başla' yazısı çıkacak. Buraya dokunduğunuzda Storytel uygulamasının ücretsiz denemesini başlatabilmeniz için ödeme yönteminizi seçeceksiniz.

Sesli kitap uygulaması nedir?

seskit uygulaması EYY Studio tarafından geliştirilmiş ücretsiz sesli kitap dinleme uygulamasıdır. Uygulamayı kullanabilmek için üye olmanıza veya ücret ödemenize gerek yoktur. Yüzlerce Türkçe sesli kitabı ücretsiz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

TRT Çoçuk Kitaplık uygulaması ücretli mi?

Böylece çocukların hangi kitapları, kaç sayfa, ne kadar sürede okuduğu ve kitap sonunda yer alan aktivite sorularıyla kitabı ne kadar anladığı takip edilebiliyor. Uygulama, Android ve iOS marketlerden tüm akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebiliyor.

TRT dinle ücretsiz mı?

Uygulamada unutulmaz TRT konserlerinden, radyo tiyatrosuna birçok içerik yer alıyor. Uygulama, sanal marketlerden ücretsiz indirilebiliyor. ... TRT yapımlarının podcast uyarlamaları da sadece TRT Dinle'de. TRT Dinle uygulaması sanal marketlerden cep telefonu ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Storytel hangi ülkenin?

İsveç merkezli Storytel'de 300 binden fazla başlık ve içerik bulunuyor. Storytel dijital bir platform sunduğu gibi aynı zamanda kapsamlı bir yayın grubu diyebiliriz.

Storytel aylık kaç TL?

Storytel aboneliği web sitesinden kart bilgileri girilerek başlatılan abonelikler için ayda 29,99TL'dir. Eğer aboneliğini uygulama içi satın alarak Google veya Apple ile başlatıysan abonelik 34,99TL olarak ücretlendirilir. Storytel aboneliği, aboneye Storytel kütüphanesine sınırsız erişim ve kullanım hakkı sağlar.

Storytel ne kadar süre ücretsiz?

Kampanya dahilinde Vodafonelu bireysel aboneler Storytel uygulamasını 30 gün ÜCRETSİZ deneme fırsatına sahip olacaklardır. Bu fırsattan sadece bir kez yararlanılabilir. Daha önce deneme aboneliğinden yararlananlar için geçerli değildir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri faydalanabileceklerdir.

Storytel ayda kaç kitap?

İlk 6 ayda 4 milyon 200 bin saat kitap dinlendi Buna paralel olarak sistem üzerindeki sesli kitap sayısı da aynı oranda büyüdü; 2019 yılında Storytel'e toplam 1000 kitap dahil olmuşken, 2020'nin ilk 6 ayında bu rakam 800'e ulaştı.

Dinlebi uygulaması ücretli mi?

'Dinlebi' uygulaması okurlara binlerce kitabı dinleyebilme imkanı sunuyor. ... Uygulamayı hemen indirerek, ücretsiz üye olabilir kütüphanemizden istediğiniz kitapları 14 gün sınırsız dinleyebilirsiniz.