Anadolu Üniversitesi Görevli işlemleri sistemine nasıl kayıt olunur?

İçindekiler:

  1. Anadolu Üniversitesi Görevli işlemleri sistemine nasıl kayıt olunur?
  2. Açıköğretim sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?
  3. Görevli işlemleri sistemine nasıl kayıt olunur?
  4. Augis e Kimler Üye Olabilir?
  5. ATA AÖF sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?
  6. OSYM sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?
  7. ÖSYM görev almak için ne yapmalı?
  8. AÖF GIS şifresi nasıl alınır?
  9. Sınav görevlisi kimler olabilir?
  10. ÖSYM sınav görevlisi kimler olabilir?
  11. KPSS gözetmenlik başvurusu nasıl yapılır?
  12. Öğretmen sınav görevlendirme nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Görevli işlemleri sistemine nasıl kayıt olunur?

Sınav sistemine kayıtlı olan kişiler https://augis.anadolu.edu.tr adresinde KAYIT OL butonundan gerekli bilgileri doldurduktan sonra sistemde aktif duruma geleceklerdir. Kayıtlar bireysel yapılmakta olup, Bina Yöneticilerinin bu konuda sisteme müdahalesi bulunmamaktadır.

Açıköğretim sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?

İşlem Adımları:
  1. Açıkögretim görevli sisteminde kaydı olanlar http://sinav.anadolu.edu.tr/augis web sitesine giriş yapacaklardır.
  2. Sisteme ilk girişte "Yeni Üyelik" linkinden kayıt yapılmalıdır.
  3. Bu linki tıkladıktan sonra görevliden T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi ve Cep Telefon Numarası istenmektedir.

Görevli işlemleri sistemine nasıl kayıt olunur?

Yeni Kimlik Kartı'na sahip olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler ile akademisyenler ise kurumlarına gitmelerine gerek olmadan https://gis.osym.gov.tr adresi üzerinden "E-Devlet ile Kayıt Ol" seçeneğine tıklayarak Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabilmektedir.

Augis e Kimler Üye Olabilir?

AUGİS sistemine, ihtiyaçlar doğrultusunda sınav koordinatörlükleri tarafından yetkilendirilmiş olan Yükseköğretim Kurumları ve Milli Eğitim Bakanlığı birimlerinde (fakülte, yüksekokul, enstitü, lise, ortaokul vb.) çalışıp, birim yetkilisi tarafından sisteme kayıt edilmiş görevliler kayıt olabilirler.

ATA AÖF sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?

ATA AÖF GİS - Görevli İşlemleri Sistemi nasıl işliyor? Sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler Anadolu Üniversitesi AÖF internet sitesindeki Sınav Hizmetleri sayfasından başvuru ekranına giriş yapabilirler.

OSYM sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?

ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlarda görev almak isteyenlerin “Görevli İşlemleri Sistemi”ne kullanıcı adı ve şifreleri ile (http://gis.osym.gov.tr) adresinden giriş yaparak görev talebinde bulunmaları ve görev onaylarının yapılmış olması gerekiyor.

ÖSYM görev almak için ne yapmalı?

ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlarda görev almak isteyenlerin “Görevli İşlemleri Sistemi”ne kullanıcı adı ve şifreleri ile (http://gis.osym.gov.tr) adresinden giriş yaparak görev talebinde bulunmaları ve görev onaylarının yapılmış olması gerekiyor.

AÖF GIS şifresi nasıl alınır?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Sınav görevlisi kimler olabilir?

Herhangi bir Yüksek Öğretim Kurumunda memur olarak çalışan kişiler de bu göreve atanabilir. Bu gruptaki görevlendirmelerin hepsi http://gis.osym.gov.tr üzerinden tercih alınarak gerçekleştirilir. Sınav Koordinatörlüğündeki en üst akademik unvandan başlanarak yapılır. Bakanlığındaki unvanlara göre atama yapılır.

ÖSYM sınav görevlisi kimler olabilir?

Kısaca özetlemek gerekirse; ÖSYM Sınav Gözetmeni olabilmek için öncelikle ya üniversite personeli olmanız yada MEB personeli olmanız gerekmektedir. Bu kurumlarda görevli iseniz sonrasında bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM Temsilciliğinden GİS (Görevli İşlemleri Sistemi) şifresi almanız gerekmektedir.

KPSS gözetmenlik başvurusu nasıl yapılır?

ÖSYM görevli başvuru ekranı açıldı. T.C. Yeni Kimlik Kartı olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler ile akademisyenler artık kurumlarına gitmeden https://gis.osym.gov.tr adresinde bulunan "E-Devlet ile Kayıt Ol" butonu vasıtasıyla Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabileceklerdir.

Öğretmen sınav görevlendirme nasıl yapılır?

Görev tebliği MEBSIS üzerinden yapılır, ayrıca SMS göndermenize gerek bulunmamaktadır. Birinci yerleşmeler onaylandıktan sonra boş kalan görevler için MEBSIS tarafından ikinci yerleştirme için görevlendirme yapılacaktır. Tercih edilen görevler MEBSIS üzerinden onaylanır ve yine aynı sistem üzerinden görüntülenir.