PDF dosyası nasıl UDF olur?

İçindekiler:

  1. PDF dosyası nasıl UDF olur?
  2. Iphone'da UDF nasıl açılır?
  3. UDF uzantılı dosyalar nasıl açılır?
  4. UDF uzantılı evrak nasıl açılır?
  5. UYAP Editör için hangi JAVA?
  6. UYAP Editör programı ne işe yarar?

PDF dosyası nasıl UDF olur?

Uygulamayı yükledikten sonra uygulamanın “Göz At” sekmesinden UDF dosyasını bulun ve açın. Açılan ekranın sağ üst kısmında “Alt Alta Üç Nokta” butonu olacaktır. Buraya dokunarak “PDF Olarak Çıkart” seçeneğini seçin. Ardından kaydedileceği alanı seçerek UDF dosyasını PDF olarak kullanabilirsiniz.

Iphone'da UDF nasıl açılır?

iOS cihazınıza indirmiş olduğunuz UDF dokümanlarınızı ister uygulama içerisinden, başka uygulamalardan (her uygulama desteklenmemektedir), isterseniz de iOS Dosyalar uygulamasından ilgili UDF dosyasına tıklayarak kolayca açabilirsiniz.

UDF uzantılı dosyalar nasıl açılır?

UDF uzantılı dosyaları UYAP Doküman Editörü şeklinde hazırlanmış olan program ile açmak mümkündür. Fakat bu programı yükleyebilmek için JAVA indirmek gerekir. UYAP Doküman . zip uzantılı sıkıştırılmış bir şekilde gelir.

UDF uzantılı evrak nasıl açılır?

Bunun dışında UDF dosyalarını açmak için UYAP resmi sitesine girilmesi gerekir. Site üzerinden bazı adımlar takip edilerek de UDF dosyalarını açmak mümkündür. UDF uzantılı dosyaları UYAP Doküman Editörü şeklinde hazırlanmış olan program ile açmak mümkündür. Fakat bu programı yükleyebilmek için JAVA indirmek gerekir.

UYAP Editör için hangi JAVA?

Uyap Doküman Editörü 32 Bit Java versiyonuna uygun olarak hazırlanmış bir paket programdır. Bu nedenle 64 Bit işletim sistemi olan bilgisayarlarda sistem üzerinde bazı yapılandırmalar ile Uyap Doküman Editör programını çalıştırabilirsiniz.

UYAP Editör programı ne işe yarar?

UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) Bilişim Sistemi Doküman Editörü, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen, belgeler oluşturmanıza yardım etmek üzere tasarlanmış UYAP Bilişim Sistemiyle entegre çalışabilen bir kelime işleme programıdır.