DYK başvuru nereden yapılıyor?

İçindekiler:

  1. DYK başvuru nereden yapılıyor?
  2. DYK Kurs başvurusu nasıl yapılıyor?
  3. Öğrenciler için kurs başvurusu nasıl yapılır?
  4. DYK öğrenci girişi nasıl yapılır?
  5. DYK Başvuru 2021 nasıl yapılır?
  6. DYK Kurs başvurusu devam ediyor mu?
  7. DYK başvuru nasıl yapılır öğretmen?
  8. EBA öğretmen kurs başvurusu nasıl yapılır?

DYK başvuru nereden yapılıyor?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler kayıtlı oldukları okulun ya da ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir.

DYK Kurs başvurusu nasıl yapılıyor?

DYK başvurusu https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

Öğrenciler için kurs başvurusu nasıl yapılır?

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR? Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK öğrenci girişi nasıl yapılır?

Mezun Öğrenci Girişi Öğrenim durumunuza göre tıklayarak, Güvenlik Kodunu, TC. Kimlik Numaranızı, Öğrenci numaranızı ve Nüfus Cüzdanı Seri No veya Cilt No bilgilerinizi girerek giriş yapabileceksiniz.

DYK Başvuru 2021 nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek. Örgün eğitim öğrencileri okudukları okul ya da kurumlarından aldıkları EBA şifresi ile e-kurs modülü üzerinden tercih yapabilir.

DYK Kurs başvurusu devam ediyor mu?

DYK E-KURS BAŞVURULARI NE ZAMAN? DYK öğrenci başvuruları 24 Ağustos ve 30 Ağustos tarihleri aralığında tamamlanacak. Kurs sınıflarının oluşturulması ise 31 Ağustos-3 Eylül'de yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

DYK başvuru nasıl yapılır öğretmen?

DYK öğretmen başvuruları https://e-kurs.meb.gov.tr veya https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar internet adresinden e-kurs modülü üzerinden yapılıyor. Örgün eğitim öğrencileri okudukları okul veya kurumlarından aldıkları EBA şifresi ile e-kurs modülü üzerinden tercih yapabilir.

EBA öğretmen kurs başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir.