Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

İçindekiler:

  1. Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?
  2. Hattın üzerine telefon kaç taksit?
  3. Cep telefonu alımlarında taksit var mı?
  4. Vodafone puan sorgulama nasıl yapılır?

Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Hattın üzerine telefon kaç taksit?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), fiyatı 3.500 liranın üzerinde olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilere yönelik dün vade sınırını 6 aydan 3 aya düşürdü. Buna karşılık çoğu aynı özelliğe sahip 3.500 liranın altındaki telefonlarda ise taksit sayısı 12 olarak devam edecek.

Cep telefonu alımlarında taksit var mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. ... Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.

Vodafone puan sorgulama nasıl yapılır?

Cep merkezinde Vodafone puanını öğrenmek için: Cep merkezine giderek sizinle ilgilenen temsilciye puanınızı öğrenmek istediğiniz yönündeki talebinizi iletin. Cep merkezinde şahsınıza ait puan bilgisi çıkartılır. Puanınıza gören satın almanız mümkün olan telefonların bilgisi tarafınızla paylaşılır.