Açık öğretim kayıt yenilenmezse ne olur?

İçindekiler:

  1. Açık öğretim kayıt yenilenmezse ne olur?
  2. Kayıt yenilenmezse ne olur?
  3. AÖF Güz Dönemi kayıt Yenileme yapılmazsa ne olur?
  4. Üniversiteye devam etmeyince kayıt silinir mi?

Açık öğretim kayıt yenilenmezse ne olur?

Kayıt yenilemeyen öğrencilerin kaydı pasif duruma geçer ve kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine dâhil edilir, Kayıt yenilemeyen öğrenciler öğrenci belgesi talep edemez, ilgili dönemin ders notlarına materyallerine ulaşamaz ve dönem sınavlarına giremezler.

Kayıt yenilenmezse ne olur?

KAYIT YENİLEME İŞLEMİ 1. Süresi içinde kayıt yenileme işlemi yapılmazsa ne olur? Öğrenciler, her yarıyıl başında Senato'nun belirleyeceği süreler içinde kayıtlarını yenilemek zorundadırlar. Bu süre içinde kaydını yenilemeyen öğrenciler o yarıyılda derslere giremezler ve bu süre öğrenim süresinden sayılır.

AÖF Güz Dönemi kayıt Yenileme yapılmazsa ne olur?

tarih ve 31102 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun “Açık öğretim sisteminde üst üste dört dönem kayıt yenileme koşullarını yerine getirmeyen öğrencinin ilgili programdan ilişiği kesilir.” hükmünü içermektedir.

Üniversiteye devam etmeyince kayıt silinir mi?

YÖK Başkanı prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ın özel talimatıyla başlatılan çalışmaya göre, kayıt yenilemeyen öğrencilerin kaydı silinmeyecek, dondurulacak. Öğrenci aradan ne kadar zaman geçerse geçsin okuluna dönebilecek.