Hürriyet Emlak ne oldu?

İçindekiler:

  1. Hürriyet Emlak ne oldu?
  2. Emlakjet ne iş yapar?
  3. Hepsiemlak güvenilir mi?
  4. Hepsiemlak kimin?
  5. Hürriyet Emlak kaça satıldı?
  6. Emlakjet ücretsiz mi?
  7. Hürriyet Emlak Üyelik ücretli mi?
  8. Hürriyet Emlak kime satıldı?
  9. Hürriyet Emlak Satıldı mı?
  10. Kanal D kaça satıldı?
  11. Hürriyet Emlak nasıl ilan verebilirim?
  12. Zingat paralı mı?
  13. Cimri com kime ait?
  14. Hepsiemlak ücretli mi?
  15. Hürriyet emlak ilan vermek ne kadar?

Hürriyet Emlak ne oldu?

İSTANBUL (AA) - Kurumsal kimliğini yenileyen Hürriyet Emlak, bundan sonra hizmetlerini Hepsiemlak ismiyle sürdürecek. ... Açıklamada verilen bilgilere göre, Hepsiemlak, 'Hürriyet Emlak oldu bak hepsiemlak.com' sloganıyla çektiği reklam filminde marka yüzü olarak oyuncu İlker Ayrık ile iş birliği yaptı.

Emlakjet ne iş yapar?

2006 yılında kurulan emlakjet.com, bireysel kullanıcılarını ve kurumsal ortakları olan emlak ofislerini, yüksek kaliteli hizmetleri ve alt yapısı ile buluşturarak, emlak sektörünün nabzını tutmayı hedeflemiştir. 2014 yılının Mayıs ayında iLab Holding bünyesine katılan emlakjet.com, kullanıcılarına daha iyi hizmet ...

Hepsiemlak güvenilir mi?

Hepsiemlak güvenilir bir site olarak bilinmektedir. Fakat üye olan kurumsal emlakçıların sahte lokasyon göstermelerine göz yumuyor veya bilmiyor. Örneğin Ölç İnş. Emlak danışmanlığını aradığımızda satılık veya kiralık emlakın lokasyonu yerine kendi ofislerinin bulunduğu yeri yazıyorlar.

Hepsiemlak kimin?

Hürriyet Emlak 15 yıllık kurumsal kimliğini değiştirerek, Hepsiemlak olarak yola devam etme kararı aldı. Kurumsal kimliğinde yenilemeye giden Hürriyet Emlak, bundan böyle yoluna Hepsiemlak olarak devam edecek.

Hürriyet Emlak kaça satıldı?

Doğan Grubu sahibi olduğu Doğan Gazetecilik, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, Doğan TV Holding, Doğan Haber Ajansı, Doğan Dağıtım Satış Pazarlama, Doğan İnternet Yayıncılığı ve Yatırım, Doğan Media International GmbH ve Mozaik İletişim Hizmetleri'ndeki paylarının tamamını 916 milyon dolara Demirören Grubu'na ...

Emlakjet ücretsiz mi?

Emlakjet'e bireysel olarak üye olmak istediğinizde bu işlemi ücretsiz olarak gerçekleştirmeniz mümkün.

Hürriyet Emlak Üyelik ücretli mi?

Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı sunuyor.

Hürriyet Emlak kime satıldı?

İki grup arasında gerçekleşen görüşmeler sonunda 1 Mayıs'ta 70'inci yaşını kutlamaya hazırlanan Hürriyet Gazetesi'nin de yer aldığı, Doğan Grubu'na ait tüm medya kuruluşları 1.2 milyar dolarlık (dünkü dolar kuru ile 4.7 milyar TL) bedel ile Demirören Grubu'na satıldı.

Hürriyet Emlak Satıldı mı?

Doğan Grubu sahibi olduğu Doğan Gazetecilik, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, Doğan TV Holding, Doğan Haber Ajansı, Doğan Dağıtım Satış Pazarlama, Doğan İnternet Yayıncılığı ve Yatırım, Doğan Media International GmbH ve Mozaik İletişim Hizmetleri'ndeki paylarının tamamını 916 milyon dolara Demirören Grubu'na ...

Kanal D kaça satıldı?

Nisan 2018'de 440 milyon Türk lirası bedel ile Turkuvaz Medya Grubu'na satıldı.

Hürriyet Emlak nasıl ilan verebilirim?

Emlak alım, satımı her zaman zor bir iş olmuştur....Mobil uygulamayı açın ve ortada bulunan “İlan Ver” butonuna dokunun.
  1. İlan sayfasından ilan kategorisini, ilan durumunu ve ilan tipini seçin.
  2. Ardından ilanınızın konumunu ayrıntılı bir şekilde girin.
  3. Girdiğiniz konumu harita üzerine net bir şekilde işaretleyin.

Zingat paralı mı?

Zingat.com, ev satışını yüksek oranda artıran ilan fotoğrafları konusunda ücretsiz destek veriyor. Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği proje ve uygulamalarıyla farkını ortaya koyan Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, kurumsal kullanıcılar için ücretsiz ve profesyonel fotoğraf hizmeti sunuyor.

Cimri com kime ait?

Yüzlerce ürün kategorisinde yüz binlerce ürünü içeren geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberi Cimri.com 2008 yılında kurulmuştur. Cimri.com Mayıs 2011'de Türkiye'nin önde gelen girişim sermayesi fonu iLab Ventures tarafından satın alınmıştır ve iLab portföyüne dahil edilmiştir.

Hepsiemlak ücretli mi?

Hepsi Emlak'tan 2 Ay Ücretsiz Üyelik! Emlak Yaşam | Hepsiemlak.

Hürriyet emlak ilan vermek ne kadar?

Hürriyet Gazetesi Emlak İlanı Fiyat Örneği
Dağıtım BölgesiTek Gün FiyatıKampanya
Türkiye Baskısı58.38 TL2 güne + 2 Gün Ücretsiz
İstanbul Baskısı41.34 TL2 güne + 4 Gün Ücretsiz
İstanbul Taşra Baskısı17.40 TL2 güne + 4 Gün Ücretsiz
Ankara Baskısı24.30 TL2 güne + 3 Gün Ücretsiz
4 satır daha