Karşıyaka Üçkuyular Vapur kaç dk?

İçindekiler:

  1. Karşıyaka Üçkuyular Vapur kaç dk?
  2. Izmir vapur seferleri kaça kadar?
  3. Izmir arabalı vapur kaç dakika sürüyor?
  4. Konak Karşıyaka Vapur çalışıyor mu?
  5. Izmirde feribot var mı?
  6. Üçkuyular Feribot ne kadar?
  7. Yassıca adaya nasıl gidilir?
  8. Izmir arabalı vapur nasıl binilir?
  9. Konak Karşıyaka vapur kaç dakika sürüyor?
  10. Konak Karşıyaka vapur kaç lira?
  11. Izmirden feribotla nerelere gidilir?
  12. Yassıcaada açık mı?
  13. Yassıcaada açıldı mı?
  14. Arabalı vapur kac tl?
  15. Yassıcaada biletleri nereden alınır?
  16. Yassıca Ada denizi nasıl?

Karşıyaka Üçkuyular Vapur kaç dk?

Ek bilgi: BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Izmir vapur seferleri kaça kadar?

Bostanlı-Üçkuyular feribotları, hafta içi 07.15 – 10.00 ve 15.00 – 20.00 saatleri arasında 15 dakikada bir; diğer saat dilimlerinde ise 20 dakikada bir sefer yapıyor. Yeni tarifeye göre, yolu gemileri ise hafta içi mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde 15 dakikada bir sefer yapıyor.

Izmir arabalı vapur kaç dakika sürüyor?

yolculuk toplam 25 dakika sürmektedir * *.

Konak Karşıyaka Vapur çalışıyor mu?

KARŞIYAKA - KONAK (İZDENİZ) KARŞIYAKA - KONAK vapur hattının ilk durağı Konak olup son durağı Karşıyaka durağıdır. KARŞIYAKA - KONAK (Konak > Karşıyaka), her gün çalışıyor.

Izmirde feribot var mı?

Arabalı feribot ise İzmir literatürüne İstanbul'dan çok sonra girdi.. Gerçi İzmir'li için karşı kıyıya geçmek kara yolu ile en fazla 30 – 35 dk. sürer. ... Feribot seferleri ise hafta içi 07.10'da başlar, 23.00'de biter. Cumartesi, Pazar 08.25'de başlar, 23.00'de biter.

Üçkuyular Feribot ne kadar?

Tam 3.46₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek 1. ve 2. aktarma 0,50 Kuruş, 3. ve sonrası gerçekleşecek tüm aktarmalar ücretsizdir. Öğrenci: 1,64₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir. Öğretmen 3,0₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir.

Yassıca adaya nasıl gidilir?

Yassıca Ada'ya Nasıl Gidilir? İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar ile sıkça gidilen bir yer haline gelen adaya İZDENİZ'in düzenlediği günlük seferler ile ulaşmak mümkün. Karşıyaka iskeleden kalkış saati 8:30, daha sonra vapur Üçkuyular iskelesine uğruyor ve buradan da 9:00'da kalkış yapıyor.

Izmir arabalı vapur nasıl binilir?

İzmir'de tüm toplu taşıma araçlarında kullanılan İzmirim Kart ile gemilerimize biniş yapabilirsiniz. İzmirim Kart Dolum Makinalarından temin edebileceğiniz 3 ve 5 biniş hakkına sahip “Bilet 35” ile de gemilerimize biniş yapabilirsiniz.

Konak Karşıyaka vapur kaç dakika sürüyor?

Konak-Karşıyaka 12 dakika.

Konak Karşıyaka vapur kaç lira?

Tam 3.46₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek 1. ve 2. aktarma 0,50 Kuruş, 3. ve sonrası gerçekleşecek tüm aktarmalar ücretsizdir. Öğrenci: 1,64₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir. Öğretmen 3,0₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir.

Izmirden feribotla nerelere gidilir?

İzdeniz Feribot, Balçova çevresindeki popüler yerler
  • Üçkuyular Feribot İskelesi (Izmir/Üçkuyular Feribot Iskelesi)
  • Üçkuyular Vapur İskelesi.
  • Boğaziçi Restaurant.
  • Bostanlı - Üçkuyular Arabalı Vapuru.
  • mehmet köstepen üçkuyular iskelesi.
  • Opet.
  • Üçkuyular Feribot İskelesi.
  • balçova hayvan pazarı
Daha fazla öğe...

Yassıcaada açık mı?

Daha önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da adaya Pazartesi hariç her gün gidilebilecek. Yassıcaada vapuru Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri önce saat 08.30'da Karşıyaka İskelesi'nden, daha sonra saat 09.00'da Konak İskelesi'nden hareket edecek. ... Vapurların adadan dönüş saati ise 18.30 olacak.

Yassıcaada açıldı mı?

İzmir'de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Yassıcaada Tesisleri, 14 Haziran'dan itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak. ... tarafından işletilen Yassıcaada'ya İZDENİZ A.Ş.'nin vapur seferleriyle ulaşılıyor.

Arabalı vapur kac tl?

Tam yolcu bileti 8 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 4.03 TL öğrenci ise 1.96 TL'dir. Sosyal ve indirimli2 İstanbul Kartı olan yolcular ise Sirkeci - Harem arabalı vapurunu 2.88 TL'ye kullanabilmektedirler.

Yassıcaada biletleri nereden alınır?

Yassıca Ada 2019 Sezonu Biletleri Konak, Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden temin edebilirsiniz.Yassıcaada tatilinden 7 yaş altı çocuklar, ebeveynleri ile birlikte olmak kaydıyla ve düzenlenecek 'Serbest Seyahat Belgesi'yle ücretsiz yararlanabiliyor.

Yassıca Ada denizi nasıl?

Yassıca Ada'nın halk plajının denizi sığ ve kumludur. Çevresi de bir o kadar el değmemiş doğası ile büyülemektedir. Sadece yazları ay açık olan tesis ise İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmektedir.