beIN Connect te ne var?

İçindekiler:

  1. beIN Connect te ne var?
  2. beIN Connect te hangi ligler var?
  3. beIN Connect nasil Baglanilir?
  4. Sporun yıldızında hangi ligler var?
  5. Digitürk de hangi ligler var?
  6. beIN Connect aynı anda iki kişi izleyebilir mi?
  7. beIN Connect aylık ücretlendirmesi ne kadardır?

beIN Connect te ne var?

Yüzlerce Film, Dizi, Belgesel ve çok daha fazlası beIN CONNECT'te! Süper Lig, THY Euroleague, Bundesliga, League 1 ve çok daha fazlası seninle! Eğlence, spor hepsi beIN CONNECT'te! Filmden diziye, çizgi filmden spora izlemek istediğin her şey burada!

beIN Connect te hangi ligler var?

Lig, Ligue 1, Bundesliga, 2. Bundesliga, EFL Championship, EFL League 1, Turkish Airlines EuroLeague, WTA, çeşitli diğer futbol, tenis, hentbol ve motor sporları gibi birçok kaliteli spor içeriğini izleyicilerine sunacak.

beIN Connect nasil Baglanilir?

Kablosuz erişim noktası üzerinden: Kablosuz erişim noktasını bilgisayarınıza bağlayın. Kullanmış olduğunuz kablo internetinizi, kablosuz erişim noktasına tanıtın. Bu işlemi yaptıktan sonra kablosuz erişim noktasını uydu alıcınıza bağlayın. Böylece uydu alıcınızın internet bağlantısını gerçekleştirmiş olursunuz.

Sporun yıldızında hangi ligler var?

Süper Lig'in her hafta oynanan tüm derbi maçları, Türkiye Basketbol Ligi, Formula 1, Turkish Airlines EuroLeague, Lique 1, Moto GP Tenis Maçlarıya uçtan uca tüm spor evinizde! Digiturk Ailenin Yıldızı Paketinde bulunan tüm belgesel, çocuk, yaşam, müzik, beIN kanalları ile Spor karşılaşmaları birlikte bu pakette.

Digitürk de hangi ligler var?

Süper Lig, Fransa Ligue 1, Fransa Lig Kupası, ATP World Tour Masters 1000, Wimbledon Tenis Turnuvası, Diamond Ligi, WTA Şampiyonası, EuroLeague'in müsabakalarını yayınlayan 7 beIN Sports kanalından canlı yayınlanmaktadır.

beIN Connect aynı anda iki kişi izleyebilir mi?

Hayır İZLENEMEZ. Aynı anda hem PC den hem de cepten izleme yapılabilir mi? Hayır bir kullanıcı adı ile aynı anda tek bir yerden izleme yapılabilir. Digiturk beIN Connect kutusu olanlarda, kutu dışında yine aynı anda 1 yerden izleyebilirler yani 1 kutu+1 mobil cihaz.

beIN Connect aylık ücretlendirmesi ne kadardır?

* Ücretsiz 30 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL.