Doç Dr Tolga Şirin kimdir?

İçindekiler:

  1. Doç Dr Tolga Şirin kimdir?
  2. Tolga Şirin kaç yaşında?
  3. Prof Dr Sibel Inceoğlu kimdir?
  4. Abdullah Sezer kimdir?
  5. Prof Dr Ahmet Gökçen Kimdir?
  6. Abdullah Sezer ne mezunu?
  7. Abdullah Sezer kaç yaşında?
  8. Ahmet Gökçen kaç yaşında?
  9. Ahmet Gökçen nereli?
  10. Prof Dr Ahmet Caner Yenidünya kimdir?
  11. Ahmet Caner Kimdir?

Doç Dr Tolga Şirin kimdir?

Tolga Şirin, anayasa hukuku ve insan hakları uzmanıdır. ... 2006-2008 yılları arasında İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi yürütme kurulu üyeliği yapmıştır. Londra Birkbeck ve Köln Üniversitelerinde misafir araştırmacı olarak çalışmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Tolga Şirin kaç yaşında?

37 yaşında (1984) Tolga Şirin/Yaş

Prof Dr Sibel Inceoğlu kimdir?

Hukukçu, yazar. 1964, Ankara doğumlu. 1983'te İtalyan Lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1987) mezunu. 1990'da Avrupa Üniversitesinde İnsan Hakları ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisans yaptı. 1993-94 yıllarında California Üniversitesinde konuk öğretim üyesi olarak bulundu.

Abdullah Sezer kimdir?

23 yaşında olan Abdullah Sezer 5 senedir bu işi yapıyor. Kalıcı makyaj, kirpik perması, lifting kirpik, saç, mainkür, pedikür, kalıcı oje ve makyaj işlemleri konusunda müşterilerine hizmet veriyor. 12 ülkede eğitim aldı. Kuaförüm Sensin'de meslektaşlarını geride bırakmak ve ödülleri toplamak için çok iddialı.

Prof Dr Ahmet Gökçen Kimdir?

07.02.1960 yılında Salihli'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Salihli'de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1984 yılında mezun olmuş, 1985'te avukatlık ruhsatını alıp avukat olarak çalışmaya başlamıştır.

Abdullah Sezer ne mezunu?

Abdullah Sezer - Anayasa Hukuku Öğretim Üyesi - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi | LinkedIn.

Abdullah Sezer kaç yaşında?

Doğum Yeri: Konya Yarışmaya bu hafta katılan Abdullah Sezer, Konyalı ve 23 yaşında. Konya'nın en tanınmış ve önde gelen make-up artistlerinden birisi olan Abdullah Sezer'in ünü Konya dışına da taşmış durumda.

Ahmet Gökçen kaç yaşında?

Dr. Ahmet Gökçen, yılında Manisa, Salihli'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Salihli'de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'den 1984 yılında mezun olmuştur.

Ahmet Gökçen nereli?

07.02.1960 yılında Salihli'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Salihli'de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1984 yılında mezun olmuş, 1985'te avukatlık ruhsatını alıp avukat olarak çalışmaya başlamıştır.

Prof Dr Ahmet Caner Yenidünya kimdir?

Aslen Kastamonu-Doğanyurt'lu olan Yenidünya, 1973 İstanbul doğumludur. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Beykoz'da tamamlamış ve 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim üyesidir.

Ahmet Caner Kimdir?

Ahmet Caner Yenidünya Kimdir ? Aslen Kastamonu-Doğanyurt'lu olan Yenidünya, 1973 İstanbul doğumludur. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Beykoz'da tamamlamış ve 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. ... Ceza Hukuku alanında çok sayıda kitap ve makalenin yazarıdır.