Safiyenin sevdiği kim?

İçindekiler:

  1. Safiyenin sevdiği kim?
  2. Masumlar Apartmanı Naci'nin küçüklüğünü kim oynuyor?
  3. Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı nedir?
  4. Naci Masumlar Apartmanı ayrılıyor mu?
  5. Bunlar apartmanındaki Naci kim?
  6. Masumlar Apartmanı Safiyenin eşi kimdir?
  7. Masumlar Apartmanı edebiyat hocası kim?
  8. Masumlar Apt Naci hoca kim?
  9. Masumlar Apartmanı yeni giren oyuncu kim?
  10. Masumlar Apartmani Hasibe kim?
  11. Masumlar apartmanına kim katılıyor?

Safiyenin sevdiği kim?

Bu akşam ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümde Safiye'nin gençlik aşkı olan Naci karakterine hayat verecek olan Tansel Öngel hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Masumlar Apartmanı Naci'nin küçüklüğünü kim oynuyor?

Peki ama Masumlar Apartmanı Naci'nin küçüklüğünü canlandıran Sidar Tublek kimdir? Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin çocukluk aşkını canlandıran Naci karakteri merak ediliyor. Naci karakterinin küçüklüğünü Sidar Tublek canlandırmaktadır. Sidar Tublek reklam ve dizi oyuncusudur.

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı nedir?

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı doktor raporları sonrası öğrenilecek, henüz bilinmemektedir. Naci'nin hastalığı vücudunun farklı kısımlarında yaşadığı uyuşukluk ve hissizlik olarak bilinmektedir. Naci zaman zaman ellerini hareket ettirmemektedir. İzleyiciler Naci'nin hastalığının felç olduğunu düşünmektedir.

Naci Masumlar Apartmanı ayrılıyor mu?

Sezon finaliyle ekranlara kitleyen Masumlar Apartmanı dizisinden Naci de ayrıldı. DAha önce bir kez daha giden Naci, ameliyat olmak için yurt dışına gitti. Safiye'nin uğurladığı Naci üzgün bir şekilde Masumlar Apartmanı dizisine veda etti!

Bunlar apartmanındaki Naci kim?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin sevgilisi Naci'yi canlandıran Tansel Öngel, Kilis'de doğmuştur. ... Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis'de doğdu, Ankara'da büyüdü. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu.

Masumlar Apartmanı Safiyenin eşi kimdir?

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin aşkı Naci rolündeki Tansel Öngel kimdir, kaç yaşında, nereli? Masumlar Apartmanı'nın Salı akşamı yayınlanan bölümünde Safiye'nin lise yıllarında ölümüne sebep olduğunu düşündüğü sevgilisi ortaya çıkıyor. Dizide Safiye'nin aşkı Naci'yi ise ünlü oyuncu Tansel Öngel oynayacak.

Masumlar Apartmanı edebiyat hocası kim?

Naci Öğretmen karakterine can veren Tansel Öngel'in hayatı

Masumlar Apt Naci hoca kim?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin sevgilisi Naci'yi canlandıran Tansel Öngel, Kilis'de doğmuştur. Tansel Öngel göçmen bir ailenin çocuğudur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı.

Masumlar Apartmanı yeni giren oyuncu kim?

Genç oyuncu Melisa Şenolsun, ekranların büyük ilgiyle takip edilen dizisi 'Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna dahil oldu. Sezon finalinde diziye veda eden oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yerine kadroya giren Şenolsun, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Masumlar Apartmani Hasibe kim?

Açelya Devrim Yılhan Masumlar Apartmanı Hasibe rolüyle ekranlara gelmektedir. tarihinde dünyaya gelen oyuncu “Leyla ile Mecnun” dizisinde Eylül karakteriyle hafızalara yer etmiştir.

Masumlar apartmanına kim katılıyor?

Genç oyuncu Melisa Şenolsun, ekranların büyük ilgiyle takip edilen dizisi 'Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna dahil oldu. Sezon finalinde diziye veda eden oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yerine kadroya giren Şenolsun, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.