TRT Çocuk Rüzgar Gülü saat kaçta çıkıyor?

İçindekiler:

  1. TRT Çocuk Rüzgar Gülü saat kaçta çıkıyor?
  2. TRT Çoçuk Göbeklitepe saat kaçta?
  3. TRT Çocuk dehliz macerasi ne zaman?
  4. Rafadan Tayfa saat kaçta başlar?
  5. TRT Çocuk Haberin Olsun saat kaçta çıkıyor?
  6. Rüzgar türbinlerinin boyu kaç metre?
  7. Elektrik üreten rüzgar gülü kanadı kaç metre?

TRT Çocuk Rüzgar Gülü saat kaçta çıkıyor?

Rüzgar Gülü hafta içi her gün saat 18:30'da TRT Çocuk'ta!

TRT Çoçuk Göbeklitepe saat kaçta?

Tüm zamanların yerli ve yabancı animasyon filmleri arasında gişe rekoru kıran TRT yapımı "Rafadan Tayfa: Göbeklitepe", televizyonda ilk kez 11 Ekim Pazar saat 20.00'de TRT 1'de ekrana gelecek.

TRT Çocuk dehliz macerasi ne zaman?

Dehliz Macerası bugün saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında.

Rafadan Tayfa saat kaçta başlar?

İşte, yayın saatleri... Çizgi film, 12 Mart Cuma günü (yarın) 10.40, 15.30 ve 18.55'te TRT Çocuk'ta yayınlanacak. İstanbul sokaklarının güzelliklerini ve samimiyetini ekranlara taşıyan Rafadan Tayfa, bu kez de tarihin perdesini aralayıp İstiklal Marşı'nın mısralarında anlatılmak istenenleri çözmeye çalışacak.

TRT Çocuk Haberin Olsun saat kaçta çıkıyor?

Dezavantajlı çocukların izleyebileceği içeriklerin çeşitliliğini artırma yönündeki çalışmalarını sürdüren kanal, bu akşam saat 19.50'den itibaren Türkiye'nin ilk ve tek çocuk haber programı olan Haberin Olsun'u işaret dili çevirisiyle yayınlayacak.

Rüzgar türbinlerinin boyu kaç metre?

Rüzgar türbininin ana parçalarından biri olan kule uzunluğu 120 ve kanat uzunluğu 80 metreyi buluyor. Böylece, türbinlerin toplam uzunluğu 200 metreye ulaşıyor.

Elektrik üreten rüzgar gülü kanadı kaç metre?

Amasya'nın Merzifon ilçesinde kurulacak rüzgar enerji santrali için İzmir'den getirilen rüzgar türbininin kanadı tırlarla taşındı.Her biri 68 metre uzunluğunda ve 17 ton ağırlığında olan üç kanat parçasını taşıyan tırlar Çorum'dan geçti. Tırların geçişi polis ekiplerinin eşliğinde sağlandı.