Yapılandırma başvuru süresi uzar mı?

İçindekiler:

  1. Yapılandırma başvuru süresi uzar mı?
  2. Vergi yapılandırma ödeme süresi uzatıldı mı?
  3. Vergi yapılandırması ne zamana kadar uzatıldı?
  4. Yapılandırma Başvurusu Ne zamana kadar?
  5. Matrah artırımı başvuru süresi uzatıldı mı?
  6. 7326 yapilandirma başvurusu nasıl yapılır?
  7. 7326 Yapılandırma son günü ne zaman?
  8. Vergi borcu yapılandırma devam ediyor mu?
  9. Borc yapilandirma nasıl Yapılır?

Yapılandırma başvuru süresi uzar mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması'na ilişkin kanununda yer alan başvuru tarihi ve ilk ödeme tarihi 1 ay ertelendi. ... Buna göre 31 Ağustos 2021 tarihinde bitecek olan başvuru ve ödemeye ilişkin karar 1 ay süreyle uzatıldı.

Vergi yapılandırma ödeme süresi uzatıldı mı?

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi de (peşin ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç Pazartesi yapmaları gerekiyor.

Vergi yapılandırması ne zamana kadar uzatıldı?

7326 sayılı vergi yapılandırması kanununa ilişkin süre uzatımı gerçekleşti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre başvuru ve ödeme süresi 1 ay uzatıldı. Buna göre başvuru 30.09.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yapılandırma Başvurusu Ne zamana kadar?

Başvuru için son tarih 30 Eylül Karar, vergi, gecikme faizleri, gecikme zammı ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları ve idari para cezaları gibi alacakları kapsıyor. Yapılandırma başvurusu için son tarih olarak belirlendi.

Matrah artırımı başvuru süresi uzatıldı mı?

27 Ağustos 2021 tarih ve 31581 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 4420 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ("Karar") ile 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ("7326 sayılı Kanun") kapsamında getirilen vergi affı ve matrah/vergi artırımı düzenlemelerinden ...

7326 yapilandirma başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular tarihine kadar, e-sigorta kanalıyla internet üzerinden yapılabileceği gibi, şahsen veya posta yoluyla bağlı bulundukları sosyal güvenlik il müdürlüğü/sosyal güvenlik merkezine de yapılabilir.

7326 Yapılandırma son günü ne zaman?

7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu İçin Son Başvuru Tarihi: .

Vergi borcu yapılandırma devam ediyor mu?

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. itibarıyla kesinleşmiş, vergi, harç ve SGK prim borçları ile cezalar yeniden ...

Borc yapilandirma nasıl Yapılır?

Vergi borcunu yapılandırmak için vergi dairesine dilekçe ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca, e-Devlet veya İnternet Vergi Dairesi sitesi üzerinden de yapılandırma başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.