Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl tahmin edilir?

İçindekiler:

  1. Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl tahmin edilir?
  2. Yüzük ile cinsiyet tahmini nasıl yapılır?
  3. Yüzükle bebek cinsiyeti doğru mu?
  4. Kız bebek kendini nasıl belli eder?
  5. Soda ile cinsiyet testi nasıl yapılır?

Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl tahmin edilir?

Bebeğin cinsiyetini tahmin ederken akıllara ilk gelen şey hiç kuşkusuz ki yüzük testi oluyor. Bu yöntemde önce bir ipe yüzük geçiriliyor, daha sonra ip anne adayının karnının üstünden sarkıtılıyor. Eğer yüzük öne arkaya veya sağa sola doğru sallanırsa bebeğin erkek, daire şeklinde dönerse kız olacağına inanılıyor.

Yüzük ile cinsiyet tahmini nasıl yapılır?

YÜZÜK TESTİ Bu popüler cinsiyet testinde yüzüğe ip bağlayıp sırt üstü uzanıyorsunuz. Bir başka kişi sizin için yüzüğü ipinden tutup göbeğinizin üzerine sarkıtıyor. Eğer yüzük ileri ve geri hareket ederse oğlan bebek geliyor demektir. Yüzük daire çizerek hareket ederse kız bebek olacak anlamına gelir.

Yüzükle bebek cinsiyeti doğru mu?

Uzun bir ipe yüzük bağlayıp anne adayının karnının üzerine sarkıtılır. Yüzük sağa-sola doğru ya da ileri-geri şeklinde sallanırsa bebeğin erkek olacak demektir. Daire şeklinde dönerse de kız.

Kız bebek kendini nasıl belli eder?

Yüksek ve yuvarlak göbek: Bebeğiniz karnınızda görece yüksek bir konumda ve karnınız da yuvarlaksa kız olabilir. Sabah bulantı ve kusmaları: Kız bebek hamileliklerinde sabah bulantı ve kusmaları daha sık görülebilmektedir. Meme boyutu: Hamilelik sırasında süt kanalları açılmaya başladığı için memelerde büyüme görülür.

Soda ile cinsiyet testi nasıl yapılır?

Karbonatla cinsiyet testi: Ne kadar köpürdü? Sıra geldi karbonat ile cinsiyet testine. 2 ya da 3 yemek kaşığı karbonatı su dolu bir bardağa koy ve üzerine birkaç damla idrarından damlat. Eğer yukarı doğru fışkıran kabarcıklar varsa oğlun, yalnızca minik bir reaksiyon olduysa kızın olacak demektir.