Lisede hangi kulüpler var?

İçindekiler:

  1. Lisede hangi kulüpler var?
  2. Sosyal Kulüplere kaç öğrenci seçilir?
  3. Sosyal kulüp evrakları nelerdir?
  4. Sosyal Kulüpler üyelerine ne duygusu kazandırır?
  5. Okul kulüpleri ne işe yarar lise?
  6. Cocuk kulupleri nelerdir?
  7. Sosyal Etkinlikler Kurulu kaç kişiden oluşur?
  8. Sosyal kulüp yönetim kurulu kaç kişiden oluşur?
  9. Kulüp dosyasında ne olur?
  10. Sosyal etkinlik dosyası nedir?
  11. Okul kulüplerinin faydaları nelerdir?
  12. Kulüp araştırmaları nelerdir?
  13. Okullardaki sosyal etkinlikler ve eğitici kulüpler nelerdir?
  14. Çocuk kulübünde neler yapılır?
  15. Çocuk kulubu kac yas?
  16. Spor Kulübü Yönetim Kurulu kaç kişiden oluşur?
  17. Spor kulüpleri kaç sayılı Kanuna tabi olarak kurulabilir?
  18. Öğrenci Kulüpleri ne işe yarar?

Lisede hangi kulüpler var?

Öğrenci Kulüpleri ve Sosyal Etkinlikler 2021-2022
  • Genel Kulüp Dokümanları
  • Toplum Hizmeti Dokümanları
  • Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübü
  • Avrupa Birliği Proje Kulübü
  • Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübü
  • Bilinçli Tüketici Kulübü
  • Bilişim ve İnternet Kulübü
  • Çevre Koruma Kulübü
Daha fazla öğe...

Sosyal Kulüplere kaç öğrenci seçilir?

Madde 8 — Sosyal etkinlikler kurulu, müdürün görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında danışman öğretmenlerin aralarından seçecekleri bir danışman öğretmen, kulüp temsilcilerinin aralarından seçecekleri üç öğrenci ile okul–aile birliğini temsilen iki veliden oluşur.

Sosyal kulüp evrakları nelerdir?

SOSYAL KULÜP DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR
  • ÖĞRETMEN VE KULÜP TANITIM SAYFASI.
  • İSTİKLAL MARŞI, GENÇLİĞE HİTABE, TÜRK BAYRAĞI, ATATÜRK PORTRESİ
  • KULÜP ÖĞRENCİ LİSTESİ
  • SOSYAL KULÜPLE İLGİLİ YÖNETMELİK.
  • KULÜP TÜZÜĞÜ
  • KULÜP ÖĞRENCİ DAĞILIMININ TÜZÜKTE BELİRTİLMESİ
  • KULÜP YILLIK ÇALIŞMA PLANI.
Daha fazla öğe...

Sosyal Kulüpler üyelerine ne duygusu kazandırır?

Kulüp çalışmalarına düzenli katılan öğrencinin kendine ve çevresine karşı güven duygusu artar. Planlı çalışma alışkanlığı, zamanı etkin ve verimli kullanma alışkanlığı kazanırlar. Farklı sınıfların bir araya geldiği bu çalışmalarda birbirlerine karşı saygılı, hoşgörülü olmayı öğrenirler.

Okul kulüpleri ne işe yarar lise?

Öğrenci kulüplerinin en büyük faydalarından biri, öğrenciler arası iletişimi arttırması, network sağlaması, kişisel yetkinlikleri arttırmasıdır. Kulübünüzle gerçekleştirdiğiniz etkinlikler sayesinde , sanat, eğitim vb. alanlarda uzman kişilerle tanışabilir, kendinize yeni kapılar açabilirsiniz.

Cocuk kulupleri nelerdir?

Çocuk Kulübü Nedir? Eğitim-öğretim saatinden sonra çocukların yaş ve gelişim özelliklerine uygun olarak ilgi alanlarına yönelik kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi için kurulan gruplardır.

Sosyal Etkinlikler Kurulu kaç kişiden oluşur?

MADDE 6 – (1) Sosyal etkinlikler kurulu, eğitim kurumu müdürünün veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında, öğretmenler kurulunda danışman öğretmen olarak belirlenen öğretmenler arasından eğitim kurumu müdürünün belirlediği üç öğretmen, öğrenci kulübü temsilcilerinin kendi aralarından seçecekleri iki ...

Sosyal kulüp yönetim kurulu kaç kişiden oluşur?

Madde 14 — Denetim kurulu üç asil ve üç yedek üyeden az olmamak üzere kulüp tüzüğünde belirtilen sayıda oluşur. Denetim kurulu, denetleme görevini kulüp tüzüğünde belirtilen usul ve esaslara göre yaparak denetleme sonuçlarını bir raporla yönetim kuruluna ve genel kurula sunar.

Kulüp dosyasında ne olur?

Sosyal Kulüp dosyamızda bulunması gereken belgeler şunlardır: Kulüp öğrenci listesi. Kulüp yıllık planı Kulüp aylık ve yıllık faaliyet raporları.

Sosyal etkinlik dosyası nedir?

h) Sosyal etkinlik dosyası: Öğrencinin katılmış olduğu sosyal etkinliklere ait bilgi ve belgelerin tutulduğu dosya, ... (2) Sosyal etkinlik çalışmalarında; öğrencilerin gelişim seviyeleri, ilgi, istek, ihtiyaç ve yetenekleri göz önünde bulundurulur.

Okul kulüplerinin faydaları nelerdir?

Öğrenci kulüplerinin en büyük faydalarından biri, öğrenciler arası iletişimi arttırması, network sağlaması, kişisel yetkinlikleri arttırmasıdır. Kulübünüzle gerçekleştirdiğiniz etkinlikler sayesinde iş, sanat, eğitim vb. alanlarda uzman kişilerle tanışabilir, kendinize yeni kapılar açabilirsiniz.

Kulüp araştırmaları nelerdir?

Kulüp araştırmaları, bir piyasa ve işkolundaki işletmeler arasındaki ilişki ve işbirliğinin gelişmiş olduğu durumlara uygundur....9.1.2. Biçimsel-Sistemli Ücret Araştırmaları
  • Özel araştırmalar,
  • Kulüp (grup veya dernek) araştırmaları,
  • Uzman kişi ve kuruluşlarca yapılan dönemlik/yıllık araştırmalar.

Okullardaki sosyal etkinlikler ve eğitici kulüpler nelerdir?

  • 1- Kültür ve Edebiyat Kulübü:
  • 2- Tiyatro Kulübü:
  • 3- Folklor Kulübü:
  • 4- Müzik Kulübü:
  • 5- Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü:
  • 6- Çevre Koruma Kulübü:
  • 7- Spor Kulübü:

Çocuk kulübünde neler yapılır?

Çocuk kulüplerinde, öğrencilerin yaş ve gelişimsel durumlarına göre, bilim olimpiyatları ve proje çalışmaları, güzel sanatlar, beden eğitimi ve spor çalışmaları, halk oyunları, geleneksel çocuk oyunları, yabancı dil ile ilkokullarda günlük eğitim ve öğretimi destekleyici çalışmalar yapılabilecek.

Çocuk kulubu kac yas?

MADDE 11- (1) Çocuk kulübü kayıtları eğitim yılı kayıtları ile birlikte başlar ve eğitim yılı süresince devam eder. MADDE 12- (1)Kulübe, 3-5 yaş grubundaki çocukların kaydı yapılır. Çocuk kulübüne kayıt, Başvuru Formu (EK-1) ve Acil Durumlarda Başvurulacak Kişiler Formu (EK-2) doldurularak yapılır.

Spor Kulübü Yönetim Kurulu kaç kişiden oluşur?

MADDE 14 – (1) Yönetim kurulu, genel kurul tarafından, genel kurul üyeleri arasından seçilen beş asil ve iki yedek üyeden oluşur. Üniversite eğitimi boyunca iki ya da daha fazla yıl kaybetmiş ve disiplin cezası almış öğrenciler, yönetim kurulu üyesi olamaz. Her dönem en az bir defa toplanır.

Spor kulüpleri kaç sayılı Kanuna tabi olarak kurulabilir?

Kulüpler; 4/11/2004 tarihli ve 5253 sayılı Dernekler Kanunu ile 31/3/2005 tarihli ve 25772 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Dernekler Yönetmeliğinde belirtilen gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurulabilir.

Öğrenci Kulüpleri ne işe yarar?

Öğrenci kulüplerinin en büyük faydalarından biri, öğrenciler arası iletişimi arttırması, network sağlaması, kişisel yetkinlikleri arttırmasıdır. Kulübünüzle gerçekleştirdiğiniz etkinlikler sayesinde iş, sanat, eğitim vb. alanlarda uzman kişilerle tanışabilir, kendinize yeni kapılar açabilirsiniz.