444 0 632 nedir?

İçindekiler:

  1. 4 nedir?
  2. 147 telefon nedir?
  3. 147 yerine hangi numara?
  4. Milli Eğitim'e nasıl mesaj atabilirim?
  5. 147 ne işe yarar?
  6. 147 neden kapatıldı?
  7. Tablet için hangi numara aranır?
  8. MEB Mobil Bilgi Servisine Nasıl Üye Olunur?
  9. Alo 147 kaça kadar açık?
  10. 4440632 Neden?
  11. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a nasıl ulaşabilirim?
  12. Milli Eğitim Bakanlığı nasıl yazı yazılır?
  13. Alo 147 Kalktı mı?
  14. Mebim açılımı nedir?
  15. Tablet başvurusu nerede yapılır?
  16. 8383 e nasıl üye olunur?
  17. MEB Nasıl Üye Olunur?
  18. Milli Eğitim Bakanlığı iletişim kaça kadar açık?

4 nedir?

Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “4” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

147 telefon nedir?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

147 yerine hangi numara?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ile diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla MEB İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

Milli Eğitim'e nasıl mesaj atabilirim?

Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM'e ulaşmak için yapmanız gereken 4 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.

147 ne işe yarar?

MEB İletişim Merkezi “MEBİM 147” eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrenci, veli, öğretmen ve diğer bütün vatandaşlarımızdan gelen her türlü bilgi edinme, soru, talep, görüş, öneri, ihbar ve şikâyeti, etkin ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 'de Van Erciş'te hizmet vermeye başlamıştı ...

147 neden kapatıldı?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla Alo 147 hattı kamuoyunda şikâyet hattı olarak algılanan ve öğretmenlerin şikâyet konusu edildiği gerekçesiyle kaldırıldı. Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi 4 danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

Tablet için hangi numara aranır?

Meb tablet başvurusu için 444 06 32 numaralı telefonu arayarak tablet ihtiyacınız olduğunu iletebilir ve başvurunuz için destek isteyebilirsiniz.

MEB Mobil Bilgi Servisine Nasıl Üye Olunur?

MEB Mobil Bilgi Servisi üyeliğiniz otomatik olarak taşınmayacaktır, yeni GSM Operatörünüzde üyelik başlatmanız gerekecektir. Üye olmak için cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz öğrencinin, TC Kimlik Numarasını yazarak 8383'e göndermeniz yeterlidir.

Alo 147 kaça kadar açık?

Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince yürütülen İletişim Merkezi hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat boyunca devam ediyor. İletişim Merkezine yurt içinden 4 kısa numarası ile ulaşılabilirken yurt dışından da +90 312 147 1122 numarası ile ulaşılabiliyor.

4440632 Neden?

4 numaralı telefon numarası MEBİM hattıdır. Yani Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi hattıdır.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a nasıl ulaşabilirim?

Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "4" (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet veren bir birim.

Milli Eğitim Bakanlığı nasıl yazı yazılır?

Doğru kullanımı Milli Eğitim Bakanlığı şeklinde olmalıdır.
  1. milli eğitim bakanlığı (Yanlış kullanım)
  2. Milli Eğitim Bakanlığı ✓ (Doğru kullanım)
  3. Cümle içinde örnek doğru kullanımı:

Alo 147 Kalktı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim camiasına hizmet için açtığı MEBİM Alo 147 hattı kapandı, onun yerine yeni bir hat açıldı. Açılan yeni MEBİM ya da MEB şikayet hattının numarası ise şöyle: 4.

Mebim açılımı nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM), 31 Mart'ta e-Devlet'te de hizmete başlamıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEBİM üzerinden 2 milyon 7 kişinin bilgi edinme, istek, görüş, öneri, ihbar ve şikayet başvurusu yaptığını açıkladı.

Tablet başvurusu nerede yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı tablet başvurusu kampanyalarından yararlanmak için Milli Eğitim Bakanlığı resmi sayfasına başvuru yapıldığı gibi eba destek noktalarından tablet öğrencilere ulaştırılacaktır.

8383 e nasıl üye olunur?

MEB Mobil Bilgi Servisi'ne hangi kanallardan üye olabilirim? MEB Mobil Bilgi Servisi'ne SMS yoluyla üye olabilirsiniz. Üye olmak için cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz öğrencinin, T.C. Kimlik Numarasını yazarak 8383'e göndermeniz yeterlidir.

MEB Nasıl Üye Olunur?

Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder. Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır.

Milli Eğitim Bakanlığı iletişim kaça kadar açık?

Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince yürütülen İletişim Merkezi hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat boyunca devam ediyor. İletişim Merkezine yurt içinden 4 kısa numarası ile ulaşılabilirken yurt dışından da + 1122 numarası ile ulaşılabiliyor.