Selçuk Üniversitesi online sınava nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üniversitesi online sınava nasıl girilir?
  2. Öğrenci Otomasyon şifresi nasıl alınır Selçuk Üniversitesi?
  3. SÜ ders kaydı nasıl yapılır?
  4. Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?
  5. Uzaktan Eğitim Online Sınav nasıl oluyor?
  6. Konya Selçuk Üniversitesi hangi ilçede?
  7. Selçuk Üniversitesi ders Kaydı nereden yapılır?
  8. Selçuk Üniversitesi ders seçimi ne zaman?

Selçuk Üniversitesi online sınava nasıl girilir?

Çevrimiçi sınav (çoktan seçmeli/boşluk doldurma/eşleştirme) Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi (https://uzaktansinav.selcuk.edu.tr) üzerinden, yazılı sınav/ödev/proje (https://uzaktanegitim.selcuk.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Öğrenci Otomasyon şifresi nasıl alınır Selçuk Üniversitesi?

Kıymetli Öğrenciler, Uzaktan Eğitim Sistemi tüm öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Sisteme http://uzaktanegitim.selcuk.edu.tr bağlantısından Kullanıcı Adı kısmına öğrenci numaranızı Şifre kısmına mevcut öğrenci otomasyonu şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.

SÜ ders kaydı nasıl yapılır?

Tüm öğrencilerimizin güz veya bahar yarıyılı dersleri başlamadan www.selcuk.edu.tr ana sayfasındaki Öğrenci menü sayfasında bulunan Akademik Takvim'de belirtilen Kayıt Yenileme tarih aralığında o yarıyıl almak istediği ders veya derslerin seçimlerini Kayıt Yenileme linkinden yapması zorunludur.

Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.

Uzaktan Eğitim Online Sınav nasıl oluyor?

Derslere ait örnek soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

Konya Selçuk Üniversitesi hangi ilçede?

Semt/Mahalle olarak Ardıçlı Mh. ve Selçuklu ilçesine bağlıdır. Selçuk Üniversitesi haritası Konya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Selçuk Üniversitesi posta kodu 42000.

Selçuk Üniversitesi ders Kaydı nereden yapılır?

Selçuk Üniversitesi ders kaydı girişi nasıl yapılır? Selçuk Üniversitesi OBS girişi yapmak için “http://http://www.selcuk.edu.tr” adresinde bulunan “Öğrenci İşleri” menüsü altındaki “Öğrenci Bilgi Sistemi” ne girebilir veya https://obis1.selcuk.edu.tr/ adresinden öğrenci no ve şifre ile giriş yapılabilir.

Selçuk Üniversitesi ders seçimi ne zaman?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri için ders kayıtları öğrencilerimizin web sayfalarından tarihinde aktif hale gelecek olup, tarihinde sona erecektir. Öğrenciler ders seçimlerini kendileri yapacak olup, ders seçimlerinden sonra danışman onayına sunacaklardır.