Alo 174 Gıda Hattı ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Alo 174 Gıda Hattı ne işe yarıyor?
  2. Büfe nereye şikayet edilir?
  3. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri nereye şikayet ederiz?
  4. 176 telefon numarası nedir?
  5. Ahır kokusu nereye şikayet edilir?
  6. Esnaf nasıl şikayet edilir?
  7. Alo 175 nedir?
  8. Son kullanma tarihi geçmiş bir ürün aldığımızda ne yapmalıyız?
  9. Alo 183 ne?
  10. 162 neyin numarası?
  11. Alo 181 hattı nedir?
  12. Ahır kokusu nasıl giderilir?
  13. Esnaf Odasını nereye şikayet edebilirim?
  14. Işini iyi yapmayan esnaf nereye şikayet edilir?
  15. Alo 175 tüketici Danışma Hattı ne işe yarar?
  16. TETT tarihi geçerse ne olur?

Alo 174 Gıda Hattı ne işe yarıyor?

ALO 174 Gıda Hattı tüketicinin gıda güvenilirliği ile ilgili her türlü ihbar ve şikâyette ilgili merciye kolay bir şekilde ulaşabilmesi, iletişimin tek merkezden yönlendirilmesi, tüketiciye en kısa zamanda dönüş yapılabilmesi ve sonucun takibi amacıyla kurulmuştur.

Büfe nereye şikayet edilir?

Alo 174 Hattı 7/24 hizmet vermektedir. Şikayetler Alo 174 hattını arayarak, [email protected] adresine e-posta gönderilerek, Alo174 mobil uygulaması veya web adresi üzerinden canlı destek yoluyla, Alo174 Whatsapp ( 01 74) ve Bip ihbar hatları üzerinden oluşturulur.

Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri nereye şikayet ederiz?

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, Güvenilir Gıda konusunda gelen talepleri karşılamak için tüm Türkiye'de Alo 174 Gıda Hattı'nı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştur.

176 telefon numarası nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı İletişim Merkezi Alo 176, vatandaşlarımız ile yerli ve yabancı turistlerin Bakanlığımızla ilgili her türlü bilgi, öneri ve şikayetlerine cevap veriyor.

Ahır kokusu nereye şikayet edilir?

ALO 181'DE HEDEF VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Esnaf nasıl şikayet edilir?

Alo 130 Hattı | T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Alo 175 nedir?

Ticaret Bakanlığı bünyesinde oluşturulmuş olan “Alo 175 Tüketici Danışma Hattı” tüketici vatandaşların karşılaşmakta oldukları sorunlar ile alakalı olarak çözüm yollarının sunulduğu bir hizmet merkezidir. Ayrıca bu hizmet merkezince tüketici uyuşmazlıklarına dair ilgili makamlara yönlendirmeler de yapılmaktadır.

Son kullanma tarihi geçmiş bir ürün aldığımızda ne yapmalıyız?

Diyelim ki son kullanma tarihi geçmiş ya da bozuk olduğunu tespit ettiğimiz bir ürün aldık, zincirleme olarak gerek zabıta, gerekse Gıda İl Müdürlüklerine şikayette bulunabiliriz.

Alo 183 ne?

Alo 183 numaralı hat, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından kurulmuş ve sosyal destek hattı veren bir hizmettir.

162 neyin numarası?

Kısa Numaralar – Ücretsiz Acil Durum ve Destek Hatları Listesi
NumaraHizmet
160E-Devlet Kapısı Çağrı Merkezi
161
162
163Türk Telekom Borç Sorma ve Ödeme Servisi
96 satır daha

Alo 181 hattı nedir?

Vatandaşlar çevre sorunları, hava, su, toprak, radyoaktif kirlilik, gürültü ve atık konulu şikayet-ihbarlar Alo 181'e iletebiliyor. ... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'nin 81 ilden gelen şikâyet, ihbar ve bilgi taleplerini inceleyerek müdahalede bulunuyor ve denetimleri gerçekleştiriyor.

Ahır kokusu nasıl giderilir?

Ahır tabanından yayılan kokular ahır tabanının temiz ve kuru tutulması ile azaltılabilir. Bazı organik altlıkların kullanımı koku oluşmasını azaltıcı olmaktadır. Göreceli olarak az miktarda altlık kullanılması dahi koku yayılmasını önlemede yeterli olacaktır.

Esnaf Odasını nereye şikayet edebilirim?

Dolayısıyla, tüketiciler, mağduriyetlerine sebebiyet veren fiil ve hallerinden ötürü, ilgili esnaf ve sanatkarları, bulundukları ildeki Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Disiplin Kurulu'na şikayet edebilirler.

Işini iyi yapmayan esnaf nereye şikayet edilir?

Alo 130 Hattı | T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Alo 175 tüketici Danışma Hattı ne işe yarar?

"ALO 175" Tüketici Danışma Hattı, tüketicilerimizin karşılaştıkları sorunlara ilişkin çözüm yollarının sunulduğu ve tüketici uyuşmazlıklarının çözülmesi amacıyla başvurmaları gereken ilgili makamlara yönlendirildiği “bir çağrı merkezi” olarak hizmet vermektedir.

TETT tarihi geçerse ne olur?

Son tüketim tarihi ürünlerinin kulanım zamanı dolduğunda hemen atılması gerekiyor. Çünkü bu ürünler sağlık açısında tehlike arz eder. Ancak üzerinden TETT yazan ürünler tarihi geçse bile bozulmaz. Sadece renginde görüntüsünde değişim olur.