Sezen Aksu Instagram kullanıyor mu?

İçindekiler:

  1. Sezen Aksu Instagram kullanıyor mu?
  2. Sezen Aksu neden konser vermiyor?
  3. Sezen Aksu Instagram hesabı yok mu?
  4. Sezen Aksu hastalığı nedir?
  5. Sezen Aksu ne kanseri?
  6. Sezen Aksu konserleri bitti mi?
  7. Sezen Aksu oğlu kimden?

Sezen Aksu Instagram kullanıyor mu?

Türkçe Pop Müziğin divası Sezen Aksu, Instagram'daki tek resmi hesabını açtı. ... Sezen Aksu'nun Instagram'da sadece yakın dostlarının bildiği bir Instagram hesabından sosyal medyayı takip ettiği bilinmekte idi. Aksu'nun resmi hesapları Twitter'da @sezenaksu_resmi ve Instagram'da @sezenaksuresmi olarak duyuruldu.

Sezen Aksu neden konser vermiyor?

Sezen sahnelere dönerse sağlığını kaybeder, o yüzden konser vermiyor. Her konsere kılı kırk yararak, ince eleyip sık dokuyarak hazırlandığı için sağlığını riske atıyordu... Bu yüzden bıraktı sahneleri zaten. Hayranları Sezen'e “sahneye dön” diyerek aslına ona ne büyük kötülük yaptıklarının farkında değiller.

Sezen Aksu Instagram hesabı yok mu?

Sezen Aksu'nun resmi instagram hesabı bulunmamaktadır.

Sezen Aksu hastalığı nedir?

Milyonda sadece 40-70 kişide görülen, Türkiye'de ise Sezen Aksu ve Türkan Şoray'ın hastalığı olarak hafızalara kazınan Cushing Sendromu, hastalık gibi stresli durumlara mücadele etmeyi kolaylaştıran kortizol hormonunun yüksek seviyede salgılanması sonucu meydana geliyor.

Sezen Aksu ne kanseri?

Pankreas kanseri olduğu iddia edilen ve bir gece, eğlence dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezen Aksu, "Bir rahatsızlığım var ama kanser değilim. Hastalığım yüzümde çıkan bir sivilceydi, o da zaten geçti.

Sezen Aksu konserleri bitti mi?

Sezen Aksu dün akşam Maslak'ta verdiği konserde, 40 yıllık sahne hayatına veda ettiğini açıkladı… "Bunlar benim son istanbul konserlerim" diyen Aksu, yaptığı duygusal konuşmayla hem kendi ağladı, hem de hayranlarını ağlattı… "Her bitiş yeni bir başlangıçtır.

Sezen Aksu oğlu kimden?

Mithat Can Özer kimdir: Ünlü şarkıcı Sezen Aksu ile işadamı Sinan Özer'in oğludur. Mithat Can Özer, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi şarkıcı Sezen Aksu, babası işadamı Sinan Özer'dir. Anne babası 1983 yılında boşandı.