PUBG bilgisayardan nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. PUBG bilgisayardan nasıl giriş yapılır?
  2. PUBG PC'den nasıl oynanır?
  3. PUBG Steamdan nasıl indirilir?
  4. PUBG Mobile hangi emulator daha iyi?
  5. Steam PUBG ne zaman bedava?
  6. Steam PUBG kaç TL?

PUBG bilgisayardan nasıl giriş yapılır?

PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynamak için ilk yapmanız gereken bilgisayarınıza bir emülatör programı kurmak. Bunun için “Nox player” adlı uygulamayı sitesinden indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra PUBG mobile'a ait APK dosyasını Nox App Player'da açmanız gerekiyor.

PUBG PC'den nasıl oynanır?

İşte nasıl kullanabileceğinize dair detaylar.
  1. Uygulamayı bilgisayarınıza indirin ve sonra yükleyin.
  2. PUBG oyunu apk dosyasını indirin ve sonra Nox App Player'ı başlatın.
  3. Apk dosyasını sürükleyip Nox'a bırakın ve Nox'a yüklemeye başlamak için tıklayın.
  4. Oyunu yükledikten sonra, şimdi bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

PUBG Steamdan nasıl indirilir?

Steam'i indirin ve yükleyin buharveya başlığı PUBG Corporation ve Tencent Games'ten satın almak, indirmek ve yüklemek için gerekli yazılımı ve ardından oynatın. Devam etmek için resmi Steam sitesine bağlanın ve önce yeşil butona tıklayın Steam'i yükleyin (sağ üst) ve ardından öğenin üzerinde BUHARI YÜKLEME.

PUBG Mobile hangi emulator daha iyi?

NoxPlayer. Bu, şu anda mevcut olan PUGB Mobile için en iyi emülatörlerden biridir. Bu yazılım, Play Store dışında indirilen uygulamaları PC'nize yüklemenizi sağlar. PC oyun kumandanızı kullanarak PUBG oyununun tadını çıkarabilirsiniz.

Steam PUBG ne zaman bedava?

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından PUBG, 9-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikle oyun sahibi olsun ya da olmasın herkes tarafından Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

Steam PUBG kaç TL?

PUBG, Mart 2017 'de Güney Koreli oyun yapımcısı Bluehole tarafından geliştirilen ve hâlihazırda dünya üzerinde milyonlarca tekil oyuncusu olan, çok oyunculu bir video oyunudur. Steam üzerinden satışa sunulan oyunun resmi fiyatı 69 liradır.