Kahraman Koçovalıyı kim öldürdü?

İçindekiler:

  1. Kahraman Koçovalıyı kim öldürdü?
  2. Kahraman Koçovalı hangi bölümde öldü?
  3. Kahraman Koçovalı öldü mü?
  4. Vartolu kimi öldürdü?
  5. Çukur Kemal ve Metin kardeş mi?
  6. Çukur Kahraman kaçıncı bölümde oldu?
  7. Acar Koçovalı nasıl öldü?
  8. Mahsun Cukura dönecek mi?
  9. Çukura kim geri döndü?
  10. Vartolu abisini neden öldürdü?
  11. Vartolu Salih diziden ayrılıyor mu?
  12. Metin Kemal Kahraman kardeş mi?
  13. Çukur kahraman kimin oğlu?
  14. Çukur Akın kimin oğlu?
  15. Çukur Celasun ne oldu?

Kahraman Koçovalıyı kim öldürdü?

Çukur'un ilk bölümünde Kahraman'ı canlandıran Mustafa Üstündağ, Vartolu tarafından öldürülmüş ve diziye veda etmişti. Dizinin son bölümünde ise Kahraman Koçovalı, geçmişte Azer Kurtuluş'un hayatını kurtaran kişi olarak izleyici karşısına çıkarıldı.

Kahraman Koçovalı hangi bölümde öldü?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 4. sezon 3. son bölümü 21 Eylül Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur son bölümde izleyiciler büyük bir sürprizle karşılaştı. Mustafa Üstündağ'ın oynadığı ve ilk bölümde öldürülen Kahraman Koçovalı karakteri yeniden dizide yer aldı.

Kahraman Koçovalı öldü mü?

Vartolu'nun adamları tarafından pusuya düşürülen Kahraman ölür. Kahraman'ın ölümüne şahit olan Aliço olanları İdris'e anlatır.

Vartolu kimi öldürdü?

Vartolu, Koçovalıların malikanesinin karşısındaki villaya yerleşmiştir. Kahraman'ı öldürdüğü için dul kalan Nedret'in canına tak etmiş, eline silah alarak Vartolu'nun kapısına dayanmıştır.

Çukur Kemal ve Metin kardeş mi?

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Doksanlar dizisi ile yaşayan Uşun;şu anda "Çukur" dizisinde Meke karakterini canlandırmaktadır. Kardeşi Kemal gibi Koçovalı Ailesi'ne sadıktır. ... Şimdi ise "Çukur" dizisinde Metin karakterini canlandırmaktadır.

Çukur Kahraman kaçıncı bölümde oldu?

Çukur dizisi 97. son bölümünde Kahraman Koçovalı sürprizi yaşandı. Çukur dizisinin 1. bölümünde Vartolu tarafından öldürülen ve Mustafa Üstündağ'ın canlandırdığı Kahraman Koçovalı karakteri, bu defa Azer Kurtuluş'un hayatını kurtaran kişi olarak seyirci karşısına çıktı.

Acar Koçovalı nasıl öldü?

Daha sonraları Koçovalılar, Çukur'u terk eder. Bu fırsattan istifade Karakuzular, Çukur'u ele geçirir. Celasun ve Akşın'ın düğününde silahlı saldırı düzenlerler. Bu saldırıda Akşın yüzünden yaralanır, Nedret ve oğlu Acar ölür.

Mahsun Cukura dönecek mi?

Mahsun karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncunun yeni bölümlerde yer alacağı ortaya çıktı. ... Sinan Öztürk'ün yönettiği, Gökhan Horzum'un ise kaleme aldığı fenomen dizide yeni bir sürpriz daha yaşanacak ve geçen nisan ayında projeye veda eden ödüllü oyuncu Berkay Ateş Çukur'a geri dönüyor.

Çukura kim geri döndü?

Çok izlenen diziler arasında yer alan Çukur dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakterinin diziye geri döndüğü görüldü.

Vartolu abisini neden öldürdü?

Vartolu'nun Çukur'a yerleşmek istemesine İdris'in karşı çıkması sonrası, Vartolu intikam almak için Kahraman'ı öldürtür.

Vartolu Salih diziden ayrılıyor mu?

Çukur dizisindeki ayrılık sevenleri şaşkına çevirdi. Dizinin Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, yayımlanan son bölümde veda etti. Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölümünde izleyiciler şoke oldu.

Metin Kemal Kahraman kardeş mi?

Metin & Kemal Kahraman, Alevi ve Dersim müziğini icra eden müzisyen kardeşler. Berlin'de yaşayan kardeşler, seslendirdikleri Zazaca, Türkçe ve Kurmanci türkülerde saz, cura ve gitar çalmaktadırlar.

Çukur kahraman kimin oğlu?

Koçovalı ailesinde İdris'in veliaht olarak yetiştirdiği, ailenin ikinci büyük oğlu olan Kahraman, ağabeyi de hapiste olduğu için aile işlerinin başına geçer.

Çukur Akın kimin oğlu?

Kimin oğludur sorusunun yanıtı olarak biz Selim olduğunu sizlere söylemiştik ve son günlerde daha çok gündeme çıkan çukur Akın koçovalı karakteri daha önce de söylediğimiz gibi babası Selim'in öldürülmesi sonrasında adeta dizide başrollerde bulunacak.

Çukur Celasun ne oldu?

Çukur dizisinde dört sezondur Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka sürpriz bir şekilde diziden ayrıldı. Senaryo gereği ölerek projeden ayrılan Aka'ya rol arkadaşları veda fotoğrafları ve mesajları yayınladı.