Çukur nasıl bitti?

İçindekiler:

  1. Çukur nasıl bitti?
  2. Çukur komple bitti mi?
  3. Çukur 4 sezon olacak mi?
  4. Çukur final bölümü ne oldu?
  5. Çukur kaçıncı bölümde final oldu?
  6. Çukur Final kac saat?
  7. Cumali Koçovalı nasıl öldü?
  8. Çukur Ayşe nasıl öldü?
  9. Çukur son bölüm kim oldu?
  10. Cukur kac bölüm kaldı?
  11. Çukurun kaç bölümü?
  12. Çukur kaçıncı bölüm final?

Çukur nasıl bitti?

Çukur final bölümde hem Amca Cumali hem Şahram ölerek diziye veda etti. Çukur Cumali Koçavalı, Yamaç Koçavalı, Vartolu ve Akın Koçavalı finalde ölmedi. Ayşe ve Murtaza üzdü! ... Çukur dizisinde Yamaç Koçavalı kurtan Murtaza, Ayşe'nin ölümü sonrası kendi kafasına sıkarak finalin en çok üzen sahnesine damga vurdu.

Çukur komple bitti mi?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Çukur dizisi 31 Mayıs Pazartesi akşamında 4. sezon 39. bölümle final yaparak ekranlara veda edecek. Çukur dizisinin 4. sezon 37. bölümü ise gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00'dan itibaren Show TV ekranlarında olacak.

Çukur 4 sezon olacak mi?

Çukur dizisinin dördüncü sezonu veya son sezonu, tarihinde Show TV'de yayınlanmaya başladı. ... Dizinin 4. sezonunda yeni oyuncular katıldı ve önceki sezonlarda dizide yer alan bazı oyuncular ise diziden ayrıldı. Dizinin senaristliğini Gökhan Horzum ve Damla Serim, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk yaptı.

Çukur final bölümü ne oldu?

Çukur'un Final Bölümünde Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek.

Çukur kaçıncı bölümde final oldu?

Çukur 131. Bölüm HD Tek Parça İzle - Son Bölüm.

Çukur Final kac saat?

Çukur'un unutulmaz galası! (Uzun versiyon) Çukur, ekranlara 1 saat süren, adına yakışır, harika bir final gecesi ile veda etti. Çukur'un muhteşem final galası! Dört sezon boyunca Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur'un muhteşem gala gecesi sizlerle!

Cumali Koçovalı nasıl öldü?

Koçovalı kardeşler, amcanın son kozu olan Şahram'ı öldürdü. Mahalleliyle birlikte eve giden Yamaç, Akın, Cumali ve Vartolu, amcayı evden kovdu. ... Amca Cumali, kendisi için kazılan mezara düştü. Yamaç, Akın, Cumali ve Vartolu, intikamlarını alarak amca Cumali'yi öldürdü.

Çukur Ayşe nasıl öldü?

Maalesef Amca Cumali de kurtuldu. Şahram son anda geldi ve onu kurtardı. Odaya girer girmez de amcayı boğan Ayşe'yi vurarak öldürdü.

Çukur son bölüm kim oldu?

Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur'dan ayrılan Amca'yı tuzaklarına çekerken Ayşe'nin ölümü ve Murtaza'nın hayatına son vermesi ise yüreklere dokundu. Final bölümünde Çukur savaşını Koçavalı ailesi kazandı.

Cukur kac bölüm kaldı?

Çukur (dizi)
Çukur
Sezon sayısı4
Bölüm sayısı131 (bölümleri listesi)
Yapım
YapımcıKerem Çatay (4 sezon) Pelin Diştaş (1-2. sezon)
25 satır daha

Çukurun kaç bölümü?

Çukur, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi....Çukur (dizi)
Çukur
DiliTürkçe
Sezon sayısı4
Bölüm sayısı131 (bölümleri listesi)
Yapım
25 satır daha

Çukur kaçıncı bölüm final?

Çukur Final Bölümü Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Çukur 130.