İşCep su faturası ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İşCep su faturası ödeme nasıl yapılır?
  2. Iş cepten telefon fatura ödeme nasıl yapılır?
  3. İşCep Vodafone Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  4. Telekom faturası nasıl ödenir?
  5. İş Bankası kredi kartı ödemesi nasıl yapılır?
  6. İş Bankası döviz havalesi nasıl yapılır?
  7. İşCep'ten Elektrik faturası nasıl yatırılır?
  8. İSKİ su faturasında mukavele no nerede yazıyor?
  9. İSKİ su faturası itiraz nasıl yapılır?

İşCep su faturası ödeme nasıl yapılır?

İşCep ile Su Faturası Ödeme İşlemi Sol üstteki menüyü açarak “Ödemeler” menüsüne ve ardından “Fatura” seçeneğine tıklayın. Ekranda çıkan seçenekler arasından “Anında Fatura Ödeme” butonuna tıklayın. “Kurum Tipi” bölümünde “Su” seçeneğini işaretleyin. “Kurum Adı” bölümünde hizmet aldığınız kurumu işaretleyin.

Iş cepten telefon fatura ödeme nasıl yapılır?

Uygulamanın sizden talep ettiği bilgileri ilgili ekranlara girerek sisteme giriş yapın. Ekranın alt bölümünden “Ödemeler” menüsünü açın ve ardından “Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın. “Fatura Türü” bölümünde “Cep Telefonu” seçeneğine tıklayın. “Kurum Seçimi” bölümünde “Türk Telekom Mobil (AVEA)” seçeneğini işaretleyin.

İşCep Vodafone Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

İşCep ile Vodafone Fatura Ödeme İşlemi “Ödemeler” menüsünden “Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın. Ekranda çıkan işlemler arasından “Anında Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın. Kurumları listeleyen menü içerisinde Vodafone'u seçin ve faturasını ödemek istediğiniz telefon numarasını ilgili ekrana girin.

Telekom faturası nasıl ödenir?

4 ve 4 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

İş Bankası kredi kartı ödemesi nasıl yapılır?

Kredi kartı borçlarınızı, Şubelerimizden, Bankamatiklerimizden nakden; Şubelerimizden, Bankamatiklerimizden, 0 724 numaralı Telefon Şubemizden, İnternet Şubemizden, İşcep'ten ve Maximum Mobil'den hesaben ödeyebilirsiniz.

İş Bankası döviz havalesi nasıl yapılır?

​İşCep ve İnternet Şubesi'nde Para Aktarma menüsü altındaki “Döviz Havalesi” işlemi ile İş Bankası hesaplarına döviz transferi yapılabilmektedir. İlgili menü içerisinden Hesap no veya IBAN bilgisi girilerek yapıldığı gibi, daha önce eklenmiş olan tanımlı alıcılara da hızlıca gönderim yapılabilir.

İşCep'ten Elektrik faturası nasıl yatırılır?

İşCep ile Elektrik Faturası Ödeme İşlemi Uygulamanın talep ettiği bilgileri ilgili ekranlara girerek sisteme giriş yapın. Sol üstteki menüyü açarak “Ödemeler” menüsüne ve ardından “Fatura” seçeneğine tıklayın. Ekranda çıkan seçenekler arasından “Anında Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın.

İSKİ su faturasında mukavele no nerede yazıyor?

İski fatura Ödeme İşleminizi gercekleştirmek için gereken Mukavele Numarası iski faturasında okuma bilgilerinin hemen üzerindeki müşteri bilgileri Alanında grup-2 nin üzerinde yazan numaradır.

İSKİ su faturası itiraz nasıl yapılır?

Fark var ise yani su faturasında son okuma 1553 ama su sayacınızda 1545 gözüküyorsa iski fatura itiraz için alo 185 veya https://esube.iski.gov.tr/giris.aspx şubesine üye olup itiraz edebilirsiniz. Ertesi gün tekrar sayaç okumak için geleceklerdir. ALO185'i arayarak faturanızda hata olduğunu iletebilirsiniz.