Çörek otu kaç kilo verdirir?

İçindekiler:

  1. Çörek otu kaç kilo verdirir?
  2. Çörek otu ne zaman yenirse zayıflatır?
  3. Çörek otu ve yoğurt ne işe yarar?
  4. Çörek otu sabah aç karnına içilir mi?
  5. Çörek otu bal günde ne kadar tüketilmeli?

Çörek otu kaç kilo verdirir?

Çörek otu diyeti ise diğer şok diyetlerden uyulması gereken sert bir beslenme programı olmamasıyla ayrılıyor. Bu açıdan hemen herkesin evde kolayca yapabileceği çörek otu diyeti iddialara göre ise sadece 6 gün içinde tam 5 kilo verdiriyor.

Çörek otu ne zaman yenirse zayıflatır?

Çörek otu ile kilo vermek için azimli ve sabırlı olmanız gerekebilir. Çörek otunu veya yağını sabah, öğle ve akşam yemeklerinden önce dilerseniz yoğurdunuza katabilir veya su ile içebilirsiniz. Yemeklerden önce alınmasının sebebi, iştahınız kapatır ve doyma hissi vererek yiyeceklere olan ilginiz azalabilir.

Çörek otu ve yoğurt ne işe yarar?

Güçlü antioksidan kaynağı olan çörek otu, kanser hücreleriyle savaşarak iç organların sağlığını korumaktadır. Özellikle kolon, prostat ve akciğer kanserlerine karşı koruyucu etkiye sahiptir. Gün içinde yoğurtla karıştırılıp tüketilen çörek otu, diyabet hastalıklarına iyi gelmektedir.

Çörek otu sabah aç karnına içilir mi?

Çörek otu yağı hakkında merak edilen diğer bir soru ise çörek otu yağı aç mı tok mu içilir olmaktadır. Çörek otu yağının mideye herhangi bir zararı yoktur ve yiyecekler ile tepkimeye girmemektedir. Bu sebeple ister aç karnına ister tok karnına tüketilebilmektedir.

Çörek otu bal günde ne kadar tüketilmeli?

Her gün bir yemek kaşığı kadar çörek otu tüketmenizi tavsiye ederim.