Ösym Başvuru telefondan yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Ösym Başvuru telefondan yapılır mı?
  2. Ösym nasıl soru sorabilirim?
  3. ÖSYM başvuru formunu nereden alabilirim?
  4. ÖSYM Başvuru nasıl yapılır 2021?
  5. ÖSYM nasıl iletişim bilgileri?
  6. Kimlik değişince ÖSYM fotoğrafı değişir mi?
  7. ÖSYM Fotoğraf süresi dolmuş ne yapmalıyım?

Ösym Başvuru telefondan yapılır mı?

Adaylar başvurularını, tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabiliyorlar.

Ösym nasıl soru sorabilirim?

Artık isteyen herkes Türkiye'nin her yerinden 444 67 96/ÖSYM'yi arayarak 7 gün 24 saat bize ulaşabilecek'' diye konuştu.

ÖSYM başvuru formunu nereden alabilirim?

Aday Başvuru Formunu ÖSYM'nin sitesinden alabilirsiniz. Formun doğru ve eksiksiz olarak doldurulması sizin sorumluluğunuz. Kimlikle ilgili bilgi alanlarına, kimlik belgesindeki bilgileri kısaltma yapmadan ve değiştirmeden yazacaksınız.

ÖSYM Başvuru nasıl yapılır 2021?

Adaylar başvurularını, 04 Şubat 2021 tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabiliyorlar. 2021 YKS başvurusu için tıklayınız.

ÖSYM nasıl iletişim bilgileri?

444 67 96 ÖSYM Çağrı Merkezinden bilgi alabilirsiniz.

Kimlik değişince ÖSYM fotoğrafı değişir mi?

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartını henüz edinmemiş adaylar ise ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde bulunan geçerlilik süresi dolan fotoğraflarını, başvuru merkezleri aracılığıyla güncelleyebilecekleri gibi Nüfus Müdürlüklerinden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartlarını edindikleri takdirde sistemdeki fotoğraflarını Türkiye ...

ÖSYM Fotoğraf süresi dolmuş ne yapmalıyım?

ÖSYM sistemindeki fotoğrafınızın geçerlilik süresinin dolmasına 5 aydan daha kısa bir süre kalmış ise başvurunuz sırasında fotoğrafınız görevli tarafından çekilerek güncellenir.