Restore motor Onarıcı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Restore motor Onarıcı ne işe yarar?
  2. Onarıcı motor yağı nedir?
  3. Bor Power nedir?
  4. 10 60 motor yağı hangi araçlarda kullanılır?
  5. 10 40 motor yağı hangi araçlarda kullanılır?
  6. SNC oil yağ kaç para?
  7. Bor arabada ne işe yarar?
  8. Bor Power Nano Green MS 250 ne işe yarar?
  9. 10 60 motor yağı neden kullanılır?
  10. Motor yağı 10 40 mı 5 30 mu?
  11. 10 40 motor yağı ne demek?
  12. Liqui Moly mos2 nedir?
  13. Bor power nasıl kullanılır?
  14. Yağ katkısı ne işe yarar?
  15. Nano green ne demek?
  16. 10 60 motor yağı nerede kullanılır?
  17. 10 60 yağ ne demek?
  18. Bir aracın yağ yaktığını nasıl anlarız?
  19. Araba yağ yakarsa ne olur?

Restore motor Onarıcı ne işe yarar?

RESTORE 400 ML Motoru onarır. ... Kompresyonu ve motor gücünü yükseltir. Yakıt sarfiyatını azaltır. Yağ eksiltmeyi önler ve yağın ömrünü uzatır.

Onarıcı motor yağı nedir?

Motor içinde oluşan aşınmalar motorun performansını düşürür. SNC-OIL PRO-S Plus motor yağı içerisinde bulunan özel katıklar sayesinde, motor içinde oluşan gözeneklere, dolgu görevi yaparak aşınmış motordaki performansı arttırır.

Bor Power nedir?

NNT Bor Power NANO, motor ömrünü uzatan, yakıt tasarrufu sağlayan, uzun vadede zararlı gazlardan doğacak çevre kirliliğini azaltan yeni nesil fiziksel bir yağlayıcı olarak öne çıkıyor. Sıvı yağlayıcıların etkili olmadığı durumlarda kullanılabiliyor.

10 60 motor yağı hangi araçlarda kullanılır?

Mobil 1 10W-60, eski motorların ihtiyacı olan ekstra korumayı sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Benzinli ve Dizel (Dizel Partikül Filtresiz) motorlular dahil, eski araçların çoğu için uygundur.

10 40 motor yağı hangi araçlarda kullanılır?

10W 40 Motor Yağı Akakçe'de Peki 10w 40 motor yağı hangi araçlarda kullanılır? 10 40 motor yağı benzin lpg veya dizel araçlarda kullanıma uygundur.

SNC oil yağ kaç para?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 4 SNC Motor Yağı modeli içerisinde en ucuz SNC Motor Yağı fiyatı 109.61 TL iken, en yüksek SNC Motor Yağı fiyatı 135.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Bor arabada ne işe yarar?

1- Dizel ve benzinli araçlarda % 7 - % 10 yakıt tasarrufu sağlıyor. 2- Motor yağ kulanım ömrünün 2 kat artırıyor. ... 5- Motor parçalarında sürtünme ve aşınmaların % 70 azalıyor. 6- Motor yağı ısısını sabitleyerek, hareket ve buharlaşmadan kaynaklanan yağ kaybını önlüyor.

Bor Power Nano Green MS 250 ne işe yarar?

BORPOWER NANO GREEN yeni nesil bir fiziksel yağlayıcıdır. Fiziksel yağlayıcılar teknolojide sıvı yağlayıcıların etkili olmadığı ortamlarda kullanılmaktadır. Nano yapılı BOR kristalleri, iki sürtünen metal arasında sıvı yağlayıcı azalsa ve tükense bile mükemmel şekilde yağlama görevini görmeye devam eder.

10 60 motor yağı neden kullanılır?

10W-60 bir motor yağı, motorun ilk çalışma sıcaklığında 10 viskoziteli bir yağ akışkanlığındayken motorun normal çalışma sıcaklıklarında 60 viskoziteli yağ akışkanlığına ulaşarak, motorun korunmasını sağlar.

Motor yağı 10 40 mı 5 30 mu?

Yağ viskozitesini tanımlayan iki sayı kullanılır. ... Yani motorun ilk çalıştırılma anlarında 5W-30 bir yağ, 10W-30 bir yağa göre daha kolay akmaktadır. Motorun normal çalışma sıcaklıklarında ise 10W-30 bir yağ, 10W-40 bir yağa göre daha kolay akar.

10 40 motor yağı ne demek?

10W40 diye adlandırılan yağı kullandığınızda ise sanki; soğukta 10 numara, sıcakta 40 numara yağ kullanmış gibi performans alırsınız. Yani soğukta 10 numara yağ kalınlaşacağından 30 numara gibi davranacaktır, 40 numara yağ da sıcakta inceleceğinden 30 numara gibi davranacaktır.

Liqui Moly mos2 nedir?

Sürtünme azaltıcı ve aşınma önleyici yağ katkısı. MoS2 (molibden disülfür) tüm sürtünen metal yüzeylerine yüksek basınca dayanıklı bir yağ filim tabakası ile kaplar ve sürtünmeleri en aza indirir ve daha rahat bir çalışma garanti eder. Bilimsel olarak motor aşınmasın azalttığı ispat edilmiştir.

Bor power nasıl kullanılır?

Motor yağ hacmi 5 lt ye kadar olan araçlarda 1 kutu konulması yeterlidir.
  1. Aracınızın yağını ve filtresini değiştiriniz.
  2. Aracınızı 10 dakika çalıştırıp ,yağın ısınmasını sağlayınız. ( ...
  3. Aracınızın motorunu stop ediniz.
  4. En az 5 dakika çalkaladığınız BOR POWER'i ,motor kapağını açıp ya da yağ çubuğundan motora boşaltınız.
Daha fazla öğe...

Yağ katkısı ne işe yarar?

Motor Yağ Katkısı Ne İşe Yarar? ... Motorun üzerinde bulunan düzeneklerin uzun süre yağlı kalmasına ve pürüzsüz çalışmasına yardımcı olur. Kış aylarında motorun çabuk ısınmasını sağlayarak yıpranmayı geciktirir. Aynı zamanda soğuk havadan kaynaklı motor arızalarını da önler.

Nano green ne demek?

BORPOWER NANO GREEN yeni nesil bir fiziksel yağlayıcıdır. Fiziksel yağlayıcılar teknolojide sıvı yağlayıcıların etkili olmadığı ortamlarda kullanılmaktadır. Nano yapılı BOR kristalleri, iki sürtünen metal arasında sıvı yağlayıcı azalsa ve tükense bile mükemmel şekilde yağlama görevini görmeye devam eder.

10 60 motor yağı nerede kullanılır?

Kullanım Yerleri. Mobil 1 10W-60, eski motorların ihtiyacı olan ekstra korumayı sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Benzinli ve Dizel (Dizel Partikül Filtresiz) motorlular dahil, eski araçların çoğu için uygundur.

10 60 yağ ne demek?

10W-60 bir motor yağı, motorun ilk çalışma sıcaklığında 10 viskoziteli bir yağ akışkanlığındayken motorun normal çalışma sıcaklıklarında 60 viskoziteli yağ akışkanlığına ulaşarak, motorun korunmasını sağlar.

Bir aracın yağ yaktığını nasıl anlarız?

Arabanın yağının eksilmesi, yani motorun yağ yakması durumunda bunu anlamanın en kolay yolu, egzozdan çıkan dumanı incelemektir. Çünkü her egzoz dumanın renginin bir anlamı vardır. Eğer egzozdan mavi duman çıkıyorsa motor yağ yakıyor demektir. ... Motor kapağı açıldığında hava üflüyorsa yağ yakmadan bahsedilebilir.

Araba yağ yakarsa ne olur?

Eğer motor yağına dikkat edilmezse ve motor yağ seviyesi azalırsa ilerleyen zamanlarda pistonların ve motordaki diğer hareketli parçaların aşınması söz konusu olur. Daha sonra yağ eklense bile aşınan bu parçalar arasından motora yağ sızar.