Amacı Olmayan Grup ne zaman yayınlanacak?

İçindekiler:

  1. Amacı Olmayan Grup ne zaman yayınlanacak?
  2. Amacı Olmayan Grup ne demek?
  3. AOG un kurucusu kim?
  4. AOG ne demek?
  5. AOG nasıl üye olunur?
  6. AOG hangi üniversite?
  7. AOG ne zaman kuruldu?
  8. AOG açılımı nedir kısaca?

Amacı Olmayan Grup ne zaman yayınlanacak?

17 Eylül'de sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan 'Amacı Olmayan Grup'un galası Özdilek AVM Cinetime Sinemaları'nda yapıldı. Filmi 'Çakallarla Dans' serisinin Murat Şeker ile ortak yazarı olarak tanınan Ali Tanrıverdi yönetti.

Amacı Olmayan Grup ne demek?

Ali Tanrıverdi'nin yönettiği Amacı Olmayan Grup, hayatta bir gayesi olmadan yaşayan Onur ile Sercan'ın, sosyal medya üzerinden açtıkları bir sayfayla değişen yaşamları konu ediniyor. ... Bu arada “Berrak” isimli bir sosyal medya fenomeni ile tanışıp gönlünü ona kaptırır… Grup, kendisiyle çelişen bir lider istemiyordur.

AOG un kurucusu kim?

AOG'un kurucuları Onur Asrak ve Sercan Aycan, filmde kendilerini oynamayacaklar.

AOG ne demek?

AOG, tarihinde Facebook tabanlı açılan, ilk etapta hakikaten hiçbir amaç gütmeden kurulan bir gruptur. İlk sloganı da “amacımız yok itiraf et ve kurtul *” dır. Ayrıca oluşan grup kültüründe “Erkek adam erkek gibi sever” kuralı benimsenmiştir, grup üyelerinin vazgeçilmez kuralı budur.

AOG nasıl üye olunur?

Amazon hesabınız varsa direkt olarak bilgilerinizi girip kırmızı ile işaretlenmiş bölgeden giriş yapınız eğer bir hesaba sahip değilseniz mavi ile işaretlenmiş butonu basıp kayıt olduktan sonra giriş yapınız. Tüm bilgileri onayladıktan sonra 30 günlük ücretsiz denemeni başlat butonuna tıklayınız ve hazırsınız!

AOG hangi üniversite?

Düzce Üniversitesi Amacı Olmayan Grup 'un Resmi sayfasıdır.

AOG ne zaman kuruldu?

2013'te kurulan AOG'un en belirgin özelliği hayatı sosyal medyaya değil, sosyal medyayı hayata aktarmayı amaç edinmiş olması.

AOG açılımı nedir kısaca?

AOG: Amacı Olmayan Grup / Fragman - YouTube.