FB Anadolu Efes final maçı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. FB Anadolu Efes final maçı hangi kanalda?
  2. Efes Pilsen maçı hangi kanalda?
  3. Fenerbahçe CSKA Moskova maçı hangi kanalda?
  4. TBL hangi kanalda 2021?
  5. Anadolu Efes maçı nerede yayınlanacak?
  6. Fenerbahçe maçı kaçta hangi kanal veriyor?
  7. Liverpool manchester city macı hangi kanalda?
  8. Anadolu Efes CSKA Moskova maçı şifresiz hangi kanalda?
  9. Efes maçı saat kaçta hangi kanalda?
  10. Anadolu Efes maçları hangi salonda?

FB Anadolu Efes final maçı hangi kanalda?

Anadolu Efes'in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan final serisinin ilk karşılaşması 3 Haziran Perşembe günü saat 17.00'de başlayacak. Zorlu mücadele TRT Spor ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Efes Pilsen maçı hangi kanalda?

Lanxess Arena'da oynanacak final karşılaşması, TSİ 21.30'da başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS Haber kanalından naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe CSKA Moskova maçı hangi kanalda?

CSKA MOSKOVA - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, 20.45'te başlayacak. Müsabaka beIN Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

TBL hangi kanalda 2021?

Türkiye Basketbol Ligi'nde 2021-2022 sezonu da TRT Spor Yıldız'da olacak. Yeni yayın anlaşmamızla ligimize ve Türk basketboluna duydukları inancı bir kez daha gösteren TRT ailesine teşekkür eder, fair-play ruhuyla geçecek sakatlıksız bir sezon dilerim."

Anadolu Efes maçı nerede yayınlanacak?

Barcelona - Anadolu Efes maçı 30 Mayıs Pazar günü saat 21:30'da beIN Sports 3 ve beIN Sports haber'de canlı yayınlanacak. Anadolu Efes, oynanacak mücadele ile tarihinde ikinci kez Euroleague'de final heyecanı yaşayacak.

Fenerbahçe maçı kaçta hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u konuk ediyor. Ülker Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maç beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool manchester city macı hangi kanalda?

Liverpool'un sahasında Manchester City'yi ağırladığı mücadele S Sport ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Anadolu Efes CSKA Moskova maçı şifresiz hangi kanalda?

Müsabaka beIN SPORTS Haber kanalından yayımlanacak. Avrupa'nın en büyüğünün belli olacağı maça saatler kala Gençlik ve Spor Bakanlığı maçın şifresiz yayımlanacağını açıkladı. Bein Sports Haber kanalından yayınlanacak mücadeleyi izleyiciler YouTube'dan da şifresiz olarak seyredebilecekler.

Efes maçı saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Ligi play-off serisinin üçüncü maçı için yarın karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.30'da başlayacak. Müsabaka Tivibu Spor ve TRT Spor'dan naklen yayımlanacak.

Anadolu Efes maçları hangi salonda?

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma bu akşam saat 21:00'de başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex ile bugüne kadar oynadığı 125 karşılaşmada 89 galibiyet ve 36 mağlubiyet aldı.