Atlasjet Hava Yolları kimin?

İçindekiler:

  1. Atlasjet Hava Yolları kimin?
  2. Atlas jete ne oldu?
  3. Atlasjet hangi ülkelere uçuyor?
  4. Atlas ne zaman iflas etti?
  5. Atlas ne zaman battı?
  6. Atlasjet devam ediyor mu?
  7. Sun Express nasil bir firma?

Atlasjet Hava Yolları kimin?

Atlasglobal, önceki adıyla Atlasjet, merkezi İstanbul'da bulunan Türk havayolu şirketiydi. tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.

Atlas jete ne oldu?

Buna karşılık en büyük talihsizlik, şirketi satın aldıktan sadece 1 yıl sonra yani 2007'de düşen Atlasjet'e ait Isparta uçağı oldu. Bu kazada 7'si mürettebat 57 kişi hayatını kaybetti. ... ETS Tur Mehmet Ersoy'da kalırken, Atlasjet ise Murat Ersoy'da kaldı.

Atlasjet hangi ülkelere uçuyor?

Bunun yanı sıra Makedonya, Norveç, Portekiz, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan gibi ülkelere de Atlasjet uçuşları ile seyahat edebilirsin.

Atlas ne zaman iflas etti?

Mahkeme heyetinin 17 Haziran 2021 saat 14.21'de aldığı karar ile Atlas Global resmen iflas etti. Müflis şirketin tasfiye işlemleri için de Bakırköy 1. İcra Müdürlüğü görevlendirildi. Şirket yılında Atlasjet, adıyla dönemin Öger Tur sahibi Vural Öger tarafından kuruldu.

Atlas ne zaman battı?

tarihinden bu yana yaşadığı mali kriz sonucu geçtiğimiz günlerde iflasını açıklayan AtlasGlobal'in milyonlarca dolar borçlu olduğu ortaya çıktı.

Atlasjet devam ediyor mu?

' Türkiye'nin önde gelen havayolu firmalarından AtlasGlobal, tarihinde yayımladığı bir duyuruyla uçuşlarını 21 Aralık 2019 tarihine kadar durdurduğunu açıklamıştı.

Sun Express nasil bir firma?

SunExpress (XQ) Antalya merkezli bir Türk hava yolu şirketidir. ... Taşıyıcı müştereken Türk Hava Yolları (TK) ve Lufthansa'ya (LH) aittir. SunExpress Türkiye genelinde yaklaşık 20 şehir dahil olmak üzere 100'den fazla istikamete uçmaktadır. Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'daki ülkelere yurt dışı uçuşları mevcuttur.