Plazma Pen işlemi nedir?

İçindekiler:

  1. Plazma Pen işlemi nedir?
  2. Plazma Pen zararları nelerdir?
  3. Plazma pen nedir ben tedavisi?
  4. Dermapen sonrası iz kalır mı?
  5. Plexr plazma iz kalır mı?
  6. Plazma Pen ile ben nasıl alınır?
  7. Plazma Pen ile hangi benler alınır?
  8. Dermapen sonrası soyulma kaç gün sürer?
  9. Dermapen sonrası yüze ne sürülür?
  10. Plazma Pen ile ben aldırma zararlı mı?
  11. Dermapen sonrası cilt ne zaman iyileşir?

Plazma Pen işlemi nedir?

Plazma enerjisinin kozmetik amaçlı kullanımını sağlayan plazma pen, bir cilt yenileme sistemidir. Plazma kalem, uygulama bölgesinde gaz halinde bulunan azot ve su buharını iyonize ederek plazma enerjisi ile cilt yüzeyinde noktalar halinde yanık benzeri hasar yaratır.

Plazma Pen zararları nelerdir?

Uygulama esnasında açık yara oluşturmayan Plazma Pen'in yan etkileri yok denecek kadar azdır; deride incelmeye yol açmaz, morluk, aşırı şişlik, kanama vb. sonuçlar oluşturmaz.

Plazma pen nedir ben tedavisi?

Plazma enerjisinin kullanılmakta olduğu Plazma ile Ben Alma tedavisi, cilt yüzeyindeki estetik ve kozmetik sorunlara yol açan yaygın ve çok sayıdaki koyu renkli ben problemini, çıkıntılı dokuyu hedef alarak kontrollü ısı ile buharlaştırma esasına dayanan bir işlemdir.

Dermapen sonrası iz kalır mı?

Dermapen işleminden sonra iz kalır mı? Dermapen işleminde iz ve leke genel olarak olmaması gereken bir durumdur. Ancak merdiven altı yerlerde kalifiye olmayan kişiler tarafından yapıldığında bu tarz durumlarla karşılaşılabiliyor.

Plexr plazma iz kalır mı?

Neden Plexr? Cerrahi bir müdehale söz konusu değildir. Tedavi esnasında ve sonrasında herhangi bir acı, ağrı hissedilmez. Tedavi sonrası hiç bir şekilde iz kalmaz.

Plazma Pen ile ben nasıl alınır?

Plazma ile Ben Alma işleminde cihazın ucu bene dokundurularak üzerinde gezdirilmektedir. Gezdirilmiş olduğu noktalarda ben üzerinde ince bir tabaka buharlaştırılmaktadır. Benin zeminindeki temiz alana gelene kadar bu buharlaştırma işlemine ve tabakalar halinde kaldırmaya devam edilmektedir.

Plazma Pen ile hangi benler alınır?

Fizik muayene ve Dermatoskopik inceleme ile iyi huylu olduğu anlaşılan ve alınmasında herhangi bir risk olmayan benler Plazma Koter Plexr ile kolayca ve iz kalmadan alınabilir. Vücutta bulunan tüm benlerin söz konusu uygulama ile alınması mümkün değildir.

Dermapen sonrası soyulma kaç gün sürer?

Uygulama yapıldığı gün cilt kırmızı bir görünüme sahip olup. İkinci gün hafif pembe bir görüntü kalır. Üçüncü gün bu görüntü geçmiş olur. Sonra cilt ufak ufak soyulmaya başlar ve bir hafta sonra tamamen iyileşmiş olur.

Dermapen sonrası yüze ne sürülür?

Uygulamadan sonra uygulama alanına rahatlatıcı bir serum sürülür ve 10-15 dakika boyunca soğuk kompres uygulanır. Ya da rahatlatıcı solüsyonlar içeren soğuk makeler uygulanabilir.Uygulama-sonrasında cildin rengi pembeleşir ve hafif güneş yanığına benzer ısı hissi oluşur.

Plazma Pen ile ben aldırma zararlı mı?

Plazma ile Ben Alma işleminin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. İşlem esnasında lokal anestezik kremlerin etkisi ile ağrı ya da acı hissi oluşmadan işlem sonlandırılmaktadır.

Dermapen sonrası cilt ne zaman iyileşir?

Dermapen İyileşme Süreci Uzun Sürer Mi? Bu işlem sonrası kızarıklık ve buna benzer durumlar ortaya çıksa da uygulama sonrası 2-4 saat içinde iyileşme başlar. Bu iyileşme ise saat aralığında tamamlanır. Bazı durumlarda ise 3-4 gün devam etmektedir.