Outlast ın hikayesi ne?

İçindekiler:

  1. Outlast ın hikayesi ne?
  2. Outlast oyunun amacı ne?
  3. Outlast 2 hikayesi ne?
  4. Outlast Hastanesi nerede?
  5. Outlast Billy Hope kim?
  6. Outlast kaç kişi öldü?
  7. Outlast nasıl bir oyun?
  8. Outlast korku oyunu mu?
  9. Outlast 2 Hikayesi Gerçek mı?
  10. Outlast 2 ne kadar sürüyor?
  11. Outlast Hastanesi hangi ülkede?
  12. Outlast kaç sattı?
  13. Outlast Walrider hikayesi kimdir?
  14. Outlast Chris Walker kim?
  15. Outlast kaç kişiyle oynanır?
  16. Outlast oyun ne kadar sürüyor?
  17. Outlast 2 Ne Kadar Sattı?
  18. Outlast 2 kaç kişilik oynanır mı?
  19. Waverly Hills akıl hastanesi nerede?
  20. Outlast gerçek hikaye mi?

Outlast ın hikayesi ne?

Oyunda, Miles Upshur adındaki bir gazetecinin Lake County, Colorado dağlarının derinliklerinde bulunan "Mount Massive Asylum" isimli garip olaylar olduğu konuşulan bir akıl hastanesini haber yapmak için bir el kamerası ile tek başına girdikten sonra yaşadığı olaylar oynanmaktadır.

Outlast oyunun amacı ne?

Oyunun hikayesi bizi önce 1945 yılına götürüyor. The O.S.S, Nazi Almanyası'ndan bilim adamlarını, Amerika adına araştırma yapmaları için toplar ve bazı operasyonlar düzenlemeye başlarlar. Sonraki görüntüler ise 1967 yılındandır; akıl sağlığı bozuk olan suçlular, bir araya getirilir.

Outlast 2 hikayesi ne?

Outlast 2, ana karakter olan gazeteci Blake Langermann'ın, eşi Lynn ile beraber, Jane Doe ismindeki hamile bir kadının cinayetini araştırmak için gittikleri Arizona çöllerinde yaşadıklarını konu edinmektedir. ... Serinin The Outlast Trials adlı üçüncü oyununun 2021 yılında piyasa sürülecek.

Outlast Hastanesi nerede?

Mount Massive Asylum ise Murkoff Corporation tarafından satın alınan ve Lake County, Colorado'da bulunan bir akıl hastanesiydi.

Outlast Billy Hope kim?

Yardımcı Karakterler. Billy Hope'un Beyninden Oluşmuş Bir Hayalettir. Billy Hope Onun Kontrol Eden Kişidir. Oyunun Sonunda Miles'ın İçine Girip Tüm Polisleri Ve Jeremy Blaire'ı Öldürmüştür.

Outlast kaç kişi öldü?

Outlast çıktığın günden bugüne, o oyunu oynayan farklı ülkelerden toplam 100'e yakın genç, oyunun verdiği ani heyecan sonucu kalp krizi sonucu ölmüştür.

Outlast nasıl bir oyun?

Son zamanlarda çıkan korku temalı oyunların arasında farklı bir yerde duran Outlast, oyunda işlediği korku temalarını sonuna kadar kullanarak nefes kesen bir gerilim ve kanınızı donduracak bir korku vaat ediyordu oyuncusuna. ... Oyunda çaresiz bir karakter olan Miles Upshur adında bir gazeteciyi yönetiyorsunuz.

Outlast korku oyunu mu?

Outlast 2 oyununu inceleyecek olursak, oyun tek başına oynanabilen hayatta kalma-korku oyunudur. Outlast 2 ücretli bir oyundur.

Outlast 2 Hikayesi Gerçek mı?

Yukarıda bahsettiğim gibi, oyunun ön planında yer alan ve tüm makinenin çalışmasını sağlayan dişli oyunun hikâyesi. Outlast 2'nin ilham aldığı gerçek hikâye 1978 yılından gelmekte. Güney Amerika'da bir tarikat kuran Jim Jones, insanları kandırarak kendi krallığını kurar.

Outlast 2 ne kadar sürüyor?

4-5.5 saat arası.

Outlast Hastanesi hangi ülkede?

Amerika'nın Kentucky eyaletinde yer alan gizemli Waverly Hills Hastanesi 107 yıldır ayakta duruyor.

Outlast kaç sattı?

Son olarak Red Barrel CEO'sı Philippe Morin, Outlast ve Outlast 2 oyunlarının toplamda 15 milyon adet sattığını resmen açıkladı. Bu satış rakamı ile geliştirici harcamalar çıktığında toplamda 45 milyon Kanada doları gelir elde ettiklerini belirtiyor.

Outlast Walrider hikayesi kimdir?

THE WALRIDER Gerçek ismi Mahmud Yusuftur.

Outlast Chris Walker kim?

Chris Walker Eski Bir Askeri Polistir. Afganistan Ve Pakistanda Görev Yapmıştır. Şişman Ve Uzundur Elleri Kedi Pençesi Gibidir. Bileklerine (Hem El, Hem Ayak) Zincir Dolamıştır.

Outlast kaç kişiyle oynanır?

Outlast deneyimi çevrimiçi oynanabilir hale geliyor The Outlast Trials, isteğe bağlı olarak dört kişiye kadar çevrimiçi bir şekilde oynanabilecek.

Outlast oyun ne kadar sürüyor?

4-5.5 saat arası. Oynayış tarzına bağlı olarak daha uzun da sürebilir.

Outlast 2 Ne Kadar Sattı?

Bundan dolayı oyun fiyatında da artışa gidilmiş ve oyunculardan 29.99 dolar talep edilmişti. Son olarak Red Barrel CEO'sı Philippe Morin, Outlast ve Outlast 2 oyunlarının toplamda 15 milyon adet sattığını resmen açıkladı.

Outlast 2 kaç kişilik oynanır mı?

The Outlast Trials, isteğe bağlı olarak dört kişiye kadar çevrimiçi bir şekilde oynanabilecek. Bu da eğer oyunu satın alırsanız bir, iki veya üç arkadaşınızla birlikte Outlast deneyimini yaşayabileceğiniz anlamına geliyor.

Waverly Hills akıl hastanesi nerede?

Amerika'nın Kentucky eyaletinde yer alan gizemli Waverly Hills Hastanesi 107 yıldır ayakta duruyor.

Outlast gerçek hikaye mi?

Türkçe'ye Mezar Buluşmaları olarak çevirilen, 2 filmden oluşan bir seri de Outlast'in geçtiği mekanlara oldukça benzemektedir. Ayrıca işin can alıcı noktası ise Mezar Buluşmaları 1, gerçek olaylardan esinlenerek çekilmiştir… Yani, bazı insanlara göre Outlast, gerçek bir hikayeden alındı.