GeForce Now Game+ kaç TL?

İçindekiler:

  1. GeForce Now Game+ kaç TL?
  2. GeForce Now Türkiye Ne Zaman Gelecek?
  3. Game+ ücretli mi?
  4. Game+ paralı mı?
  5. GeForce Now oyun satın almak gerekiyor mu?
  6. GeForce Now için ne kadar internet gerekli?
  7. GeForce Now için oyun satın almak gerekiyor mu?
  8. GeForce Now uzatılmış Oturum süresi ne kadar?
  9. GeForce Now 50 TL mi?
  10. GeForce Now kaç dolar?
  11. GeForce Now hangi platform?

GeForce Now Game+ kaç TL?

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ paket fiyatları 3 aylık olarak tasarlanan Lansman Özel Premium Paket ise 149,7 TL fiyat etiketine sahip. Kısacası aylık olarak 49,9 TL üzerinden 3 aylık olarak sunulan paket, öncelikli erişim hakkı, uzatılmış oturum süresi ve RTX desteği ile oyun oynamanızı sağlıyor.

GeForce Now Türkiye Ne Zaman Gelecek?

tarihi itibariyle Beta sürecini tamamlayan GeForce NOW Türkiye şimdi ülkemiz oyuncuları tarafından kullanılabiliyor. Yurt dışında halihazırda faaliyeti süren platform, bu gece 00.00'da Türkiye'deki sunucularını aktif hale getirdi.

Game+ ücretli mi?

Hayır. Ön kayıt aşaması sadece sana en hızlı şekilde bu deneyimi ulaştırabilmek için tasarlandı. Herhangi bir ücret ödemeyeceksin.

Game+ paralı mı?

Nvidia'nın bulut tabanlı oyun teknolojisi GeForce Now, Turkcell GAME+ iş birliği ile Türkiye sunularından hizmet vermeye hazırlanıyor. ... Gameplus.com.tr web sitesinde GAME+ platformunun abonelik seçenekleri yayınlandı. Basic ve Premium adında iki abonelik tipi gözüküyor. Basic abonelik ücretsiz olacak.

GeForce Now oyun satın almak gerekiyor mu?

Evet, GeForce NOW'da oynamadan önce desteklenen oyunlardan en az bir tanesine sahip olmanız, değilseniz satın almanız gerekiyor. Hizmet, aynı zamanda popüler 75'ten fazla ücretsiz oyunu da destekliyor.

GeForce Now için ne kadar internet gerekli?

GeForce Now tarafında esas internet kullanımını belirleyen ve kota canavarı olan bölüm burası. Normalde veri tüketiminin oyun ve ağ ayarlarına bağlı saatte 4GB ile 10 GB arasında değişebileceği belirtiliyor.

GeForce Now için oyun satın almak gerekiyor mu?

Evet, GeForce NOW'da oynamadan önce desteklenen oyunlardan en az bir tanesine sahip olmanız, değilseniz satın almanız gerekiyor. Hizmet, aynı zamanda popüler 75'ten fazla ücretsiz oyunu da destekliyor.

GeForce Now uzatılmış Oturum süresi ne kadar?

Premium deneyime yükseltme, ücretsiz üyelerden önce sunuculara öncelikli erişim ve altı saate kadar uzatılmış oturum sürelerinin yanı sıra belirli oyunlar için RTX ON sağlar.

GeForce Now 50 TL mi?

Aylık ücreti 75 TL olan GeForce NOW'a artık 59,90 TL'ye erişebilmek mümkün. Yeni 3 aylık Premium paketi tek çekim olarak alacak kullanıcılar, GeForce NOW'a aylık 59,90 TL, toplamda 179,7 TL ödeyerek sahip olabilecek.

GeForce Now kaç dolar?

NVIDIA'nın resmi blog sayfasında yayımlanan yeni bir makaleye göre NVIDIA GeForce NOW'ın yeni global fiyatı aylık 9,99 dolar, yıllık 99,99 dolar olacak.

GeForce Now hangi platform?

GeForce Now
Geliştirici(ler)Nvidia
İlk yayınlanma
PlatformNvidia Shield, macOS, Microsoft Windows, Android, Chromebook
Resmî sitesinvidia.com/geforce-now
1 satır daha