Vakıf Bank arı hesap nedir?

İçindekiler:

  1. Vakıf Bank arı hesap nedir?
  2. VakıfBank arı hesabı faiz oranı kaç?
  3. Genç arı hesabı ne?
  4. Elma hesabı ne demek?
  5. Vakıfbank arı hesabı faiz oranı kaç 2021?
  6. Garanti elma hesabı ne kadar kazandırır?
  7. VakıfBank faiz oranı nedir?

Vakıf Bank arı hesap nedir?

ARI Hesabı'nın Özellikleri: VakıfBank ARI Hesabı, gecelik faiz kazandıran, vadeli mevduat özelliklerine sahip olan TL, USD ve EUR olarak açılabilen bir yatırım aracıdır. VakıfBank ARI Hesabı VakıfBank Şubeleri, VakıfBank Çağrı Merkezi, VakıfBank İnternet Bankacılığı ile Mobil Bankacılık kanallarından açılabilmektedir.

VakıfBank arı hesabı faiz oranı kaç?

İlk defa ARI Hesabı açtıran tüm müşterilerimize TL'de ,25 Tanışma faizi fırsatı VakıfBank'ta.

Genç arı hesabı ne?

Genç ARI Hesabı ile birikimler gecelik faiz oranıyla değerlenirken, ihtiyaç anında vade kaybı yaşamadan para yatırma, para çekme işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede gençler bir yandan birikim yaparken diğer yandan ihtiyaçları olan tutarı hesaplarından çekebiliyor.

Elma hesabı ne demek?

Kira, taksit, elektrik, telefon gibi düzenli ödemelerinizin zamanı geldiğinde, tümü ELMA Mevduat Hesabı'ndaki paranızla otomatik olarak ödenir. Paranız ELMA Mevduat Hesabı'nda değerlenirken dilediğiniz zaman nakit para çekebilirsiniz. ... Paranız ELMA Hesabı'nda değerlenirken dilediğiniz zaman nakit para çekebilirsiniz.

Vakıfbank arı hesabı faiz oranı kaç 2021?

Vakıfbank Arı Hesabı Faiz Oranları /
BakiyeFaiz Oranı
100 Bin TL – 250 Bin TL%18,00
250 Bin TL – 500 Bin TL%18,00
500 Bin TL – 750 Bin TL%18,00
750 Bin TL – 1 Milyon TL%18,00
6 satır daha

Garanti elma hesabı ne kadar kazandırır?

ELMA Mevduat Hesabı, Vadesiz TL Hesabı'nızdaki bakiyenizi limitler dahilinde gecelik ELMA mevduat faiziyle değerlendirir. Gecelik ELMA mevduat faizi yıllık brüt %5,00 olarak uygulanmaktadır.

VakıfBank faiz oranı nedir?

VakıfBank'tan TL'de %18,25 Tanışma Faiziyle Biriktirmeye Başlayın! Bankamızda toplamda 1.500.000-TL'ye kadar açacağınız vadeli hesaplarınız için avantajlı mevduat oranlarımızdan yararlanabilirsiniz.