Auzef dersler sisteme ne zaman düşer?

İçindekiler:

  1. Auzef dersler sisteme ne zaman düşer?
  2. Auzef acikogretim sinavlari online mi?
  3. Auzef kaç kredi ile mezun olunur?
  4. Ataturk Üniversitesi Açıköğretim sınavları nasıl oluyor?
  5. Auzef den nasıl mezun olunur?

Auzef dersler sisteme ne zaman düşer?

AUZEF dersleri ne zaman sisteme yükleneceği de merak ediliyor. AUZEF eğitim öğretim yılı başlangıç tarihi tarihi olarak açıklandı. AUZEF derslerinin sisteme yükleneceği tarih de olarak açıklandı.

Auzef acikogretim sinavlari online mi?

Daha öncesinde kurum tarafından yapılan açıklamada; "2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavlarının çevrim içi (online) yapılmasına karar verilmiştir.

Auzef kaç kredi ile mezun olunur?

LİSANS PROGRAMI Öğrencileri mezun olabilmek için öğrencinin bütün derslerini geçmesi, FF notlu dersinin olmaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS Ders yükünü tamamlaması gerekir.

Ataturk Üniversitesi Açıköğretim sınavları nasıl oluyor?

ATA AÖF sınavları; belirtilen sınav merkezlerinde, hafta sonları ve yüz yüze oturumlar şeklinde yapılmaktadır. Ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Yarıyıl sonu sınavları dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkilemektedir.

Auzef den nasıl mezun olunur?

AUZEF LİSANS VE ÖNLİSANS Mezuniyet Koşulları !! LİSANS PROGRAMI Öğrencileri mezun olabilmek için öğrencinin bütün derslerini geçmesi, FF notlu dersinin olmaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS Ders yükünü tamamlaması gerekir.