Gastronomi 4 yıllık var mı?

İçindekiler:

  1. Gastronomi 4 yıllık var mı?
  2. Gastronomi hangi bolum?
  3. Aşçılık bölümü kaç yıllık?
  4. Gastronomi hangi alan sayısal mı sözel mi?
  5. Gastronomi bölümü sözel mi?

Gastronomi 4 yıllık var mı?

Tam Burslu ve Yarı burslu kontenjan bulunmaktadır. Eğitim dili Türkçe ve 4 yıldır. Gastronomi Bölümü hakkında daha detaylı bilgi için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Gastronomi hangi bolum?

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Güzel Sanatlar Fakültesi'ne bağlıdır. Okulun burs seçenekleri; tam burslu, P burslu ve % burslu olarak belirlenmiştir. Bölümün burslu puanı, 399,31573'tür. Aşçılık Bölümü ise İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu'na bağlıdır.

Aşçılık bölümü kaç yıllık?

Aşçılık bölümünde, 2 yıllık eğitim verilmektedir. Öğrencilerin mezun olabilmeleri için 120 AKTS haklarını doldurmaları ve üniversitelerinin mezuniyet koşullarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Aday öğrencilerin Aşçılık bölümünü tercih edebilmeleri için TYT puan türünden gerekli olan puanı almaları gerekmektedir.

Gastronomi hangi alan sayısal mı sözel mi?

Gastronomi Sözel Mi? Gastronomi puan türü açısından çoğu üniversite TS (Türkçe-Sosyal) ile öğrencileri kabul etse de verilen eğitim tam olarak sözel sayılmıyor, çünkü derslerin bazılarında kimya, biyoloji gibi fen ağırlıklı konular bulunmakta.

Gastronomi bölümü sözel mi?

Gastronomi puan türü açısından çoğu üniversite TS (Türkçe-Sosyal) ile öğrencileri kabul etse de verilen eğitim tam olarak sözel sayılmıyor, çünkü derslerin bazılarında kimya, biyoloji gibi fen ağırlıklı konular bulunmakta.