Epimedyumlu macun nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Epimedyumlu macun nedir ne işe yarar?
  2. Hangi Epimedyumlu macun daha iyi?
  3. Epimedium Force macun nedir?
  4. Epimedyumlu macun her gün kullanılır mı?
  5. Macun etkisi ne kadar sürer?
  6. Epimedyumlu macun kadınlarda işe yarar mı?
  7. Epimedyumlu macun kimler kullanamaz?
  8. Epimedyumlu macunun yan etkileri nelerdir?
  9. Epimedyumlu macun ne kadar yenmeli?
  10. Epimedium nedir ne işe yarar?
  11. Epimedyumlu macun ne kadar kullanılmalı?
  12. Kuvvet macunu kimler kullanamaz?

Epimedyumlu macun nedir ne işe yarar?

Epimedyumlu macun, içerisinde bulunan epimedyum ve diğer güçlü bitkilerinde etkisiyle erkeklerde görülen cinsel sorunları hızlı bir şekilde çözmeye yarar. Cinsel isteksizlik, dayanıksızlık ve ereksiyonun gerçekleşmemesi gibi durumlarda, belirli ölçüde tüketilen epimedyumlu macun, mucizevî etki sağlıyor.

Hangi Epimedyumlu macun daha iyi?

Epimedyumlu macun kullanan erkekler ve kadınlar tarafından en çok tercih ve tavsiye edilen marka Epimedium Force macundur. Epimedium Force, piyasadaki diğer markalardan çok daha etkili olmasının yanı sıra kullandıktan sonra hiçbir yan etki göstermemektedir.

Epimedium Force macun nedir?

Epimedium Force, Epimedium bitkisinin etkisini artıran bazı bitkiler ve çiçek balıyla karışımından elde edilen tamamen doğal içerikli epimedyumlu macun markasıdır. Tarım ve Orman bakanlığı tarafından bitkisel içerikli gıda takviyesi olarak onaylanmıştır.

Epimedyumlu macun her gün kullanılır mı?

Epimedyumlu macun günde sadece 1 kere kullanılmalıdır.

Macun etkisi ne kadar sürer?

Ancak epimedyumlu macun kullanan kişilerin söylemlerini baz alarak ortalama süreler verecek olursak; kullanıcıların büyük çoğunluğu macunu yedikten sonra 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını ve etkisinin 12 saat ile 72 saat arası sürdüğünü belirtiyorlar.

Epimedyumlu macun kadınlarda işe yarar mı?

Epimedium Force, kadın kullanıcı yorumlarında da anlaşıldığı üzere doğru tüketim ile kadınların da güvenle kullanabildiği, yan etkileri olmayan bitkisel bir üründür. Erkekler gibi kadınlara da aynı şekilde aktivite öncesinde 1 çay kaşığı kullanmalarını öneriyoruz.

Epimedyumlu macun kimler kullanamaz?

Epimedyumlu macun içeriğinde çiçek balı bulundurması nedeniyle şeker hastaları, kan basıncını yükseltip dolaşımı hızlandırması nedeniyle tansiyon ve kalp hastaları tarafından kullanımı sakıncalıdır. Bu sağlık problemleri olan kişiler doktorlarına danışmadan kesinlikle epimedyumlu macun kullanmamalıdır.

Epimedyumlu macunun yan etkileri nelerdir?

Epimedium Force marka epimedyumlu macun kullanım tavsiyesine uyularak sadece 1 çay kaşığı tüketildiğinde faydaları vardır, zarar vermez. Tavsiye edilen miktarın üzerinde yendiğinde baş ağrısı, kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Epimedyumlu macun ne kadar yenmeli?

Günde sadece 1 kere; aktiviteden 1 saat önce 1 çay kaşığı kullanılması tavsiye edilir. Epimedyumlu macunu yemeden önce iyice karıştırmalı ve alkolle birlikte tüketmemelisiniz.

Epimedium nedir ne işe yarar?

Epimedium (epimedyum) nedir? Uzakdoğu'da yetişen bir bitki olan epimedyum, afrodizyak etkisi olduğuna inanıldığından iktidarsızlık, erken boşalma, orgazm olamama gibi pek çok cinsel sorunun tedavisinde kullanılmış olan bir şifalı bitkidir. Ülkemizde 'azgın teke otu' olarak da bilinir.

Epimedyumlu macun ne kadar kullanılmalı?

Günde kaç kere kullanılabilir ? Epimedyumlu macun günde sadece 1 kere kullanılmalıdır.

Kuvvet macunu kimler kullanamaz?

Kimler kullanamaz ? Şeker, tansiyon ve kalp hastaları ile hamile ve emziren kadınların doktorlarına danışmadan kullanmaları sakıncalıdır.