Eskişehir Ankara Hızlı Tren saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Eskişehir Ankara Hızlı Tren saat kaçta?
  2. Ankara'dan Eskişehir'e hızlı tren saat kaçta?
  3. Eskişehir Ankara hızlı tren var mı?
  4. Eskişehir hizli tren kaç saat?
  5. Eskişehir Ankara hızlı tren kaç saat 2021?
  6. Ankara Eskişehir YHT kaç TL?
  7. Polatlı Eskişehir hızlı tren kaç dakika?
  8. Eskişehir'e tren var mı?
  9. Eskişehir Ankara Hızlı Tren biletleri ne kadar?
  10. Eskişehir Ankara tren ne kadar?
  11. Hızlı tren öğrenci ne kadar?

Eskişehir Ankara Hızlı Tren saat kaçta?

Eskişehir - Ankara Tren Seferleri Eskişehir Garından Ankara Garına günde 13 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 03:27'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 58 dakikadır. Son tren ise saat 21:15'te hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 29 dakikadır.

Ankara'dan Eskişehir'e hızlı tren saat kaçta?

Ankara Eskişehir hızlı tren tarifeleri seferleri Ankara'dan ilk tren sabah 08.00'da hareket edecek ve 09.26'da Eskişehir'e varacak. Ankara'dan Eskişehir'e hareket edecek olan ikinci tren ise Ankara'dan 18.50'de hareket edecek ve 20.16'da Eskişehir'e ulaşacak.

Eskişehir Ankara hızlı tren var mı?

Ankara-Eskişehir parkurunda işleyen trenler Eryaman ve Polatlı duraklarına uğramaktadır. Ankara-Eskişehir: 1 saat 30 dakika.

Eskişehir hizli tren kaç saat?

İstanbul Eskişehir arası hızlı tren ise yaklaşık 3 saat sürüyor. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01′ de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.

Eskişehir Ankara hızlı tren kaç saat 2021?

Ankara Eskişehir arası hızlı tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 26 dakika sürmaktedir.

Ankara Eskişehir YHT kaç TL?

Ankara Eskişehir arası 1.5 saat sürüyor ve bilet fiyatı bussines 43,50 lira normal bilet 30 liradan satılıyor. Eskişehir-Ankara arasında sefer yapan hızlı tren yeniden ulaşıma açıldı ve seferler normale döndü.

Polatlı Eskişehir hızlı tren kaç dakika?

Gün içinde YHT treni 9 kez, Ekspres trenler ise 2 kez sefer yaparlar. Polatlı YHT garından ilk hızlı tren 08:11 saatinde, Eskişehir'den kalkan ilk hızlı tren 09:02 saatinde hareket etmektedir. Hızlı Tren bilet fiyatı 28,00 TL. Yolculuk Süresi hızlı tren ile 45 dakika, ekspres treni ile 2 Saattir.

Eskişehir'e tren var mı?

İstanbul Eskişehir arasını en hızlı ve güvenli şekilde gitmenin yolu hızlı trenden geçiyor. İstanbul - Ankara ve İstanbul - Konya arasında çalışan Yüksek Hızlı Tren (YHT) duraklarından biri de Eskişehir.

Eskişehir Ankara Hızlı Tren biletleri ne kadar?

Ankara Eskişehir Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

Eskişehir Ankara tren ne kadar?

Ankara Eskişehir arası 1.5 saat sürüyor ve bilet fiyatı bussines 43,50 lira normal bilet 30 liradan satılıyor. Eskişehir-Ankara arasında sefer yapan hızlı tren yeniden ulaşıma açıldı ve seferler normale döndü.

Hızlı tren öğrenci ne kadar?

Öğrenci: 55 TL.