Çukur 3 sezon kaçıncı bölümden başlıyor?

İçindekiler:

  1. Çukur 3 sezon kaçıncı bölümden başlıyor?
  2. Cukur Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?
  3. Çukur 3 sezon 1 bölüm neler oldu?
  4. Çukura kim girecek 2020?
  5. Çukur 3 sezon kaç bölüm sürdü?
  6. Yamaç Efsun kapı kırma sahnesi kaçıncı bölüm?
  7. Cukura kim giriyor?
  8. Cukurun yeni oyuncusu kim?

Çukur 3 sezon kaçıncı bölümden başlıyor?

Genel bakış
SezonBölüm sayısıOrijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi
133
234
325
1 satır daha

Cukur Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz sezonu corona virüsü yüzünden erken kapatan Çukur, 93. bölümde sezon finali yapmıştı. Çukur yeni sezon 94. bölüm 7 Eylül Pazartesi saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Çukur 3 sezon 1 bölüm neler oldu?

Çukur 3. sezonun 1. bölümünde (68. Bölüm); Koçovalılar, hayatlarının en büyük acısıyla karşı karşıyadır! Yücel'in oyunuyla Yamaç ve İdris Koçovalı'dan biri diğerini vurmak zorunda kalmıştır. ... Çukur Final Bölümü Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak.

Çukura kim girecek 2020?

Çukur'un yeni sezon kadrosuna, Barış Arduç, Mustafa Avkıran, Suna Yıldızoğlu ve İrem Sak dahil oldu. Barış Arduç, Arık Böke Erdenet karakteri ile Koçovalılar'ın baş düşmanı olacak. Mustafa Avkıran, Cengiz Erdenet rolü ile Çağatay ve Böke Erdenet kardeşlerin babası olacak.

Çukur 3 sezon kaç bölüm sürdü?

Çukur (3. sezon)
Çukur
Bölüm sayısı25+1 Çukur Evde özel bölümü
Yayın
KanalShow TV
Orijinal yayın tarihi
6 satır daha

Yamaç Efsun kapı kırma sahnesi kaçıncı bölüm?

Çukur'un 3. Sezon 20. Bölümünde (87. Bölüm); Ormanda kendisini kovalayan adamlardan kaçarken yaralanan Yamaç bir kez daha kendisini Efsun'un kapısında buldu.

Cukura kim giriyor?

Çukur'un yeni sezon kadrosuna, Barış Arduç, Mustafa Avkıran, Suna Yıldızoğlu ve İrem Sak dahil oldu. Barış Arduç, Arık Böke Erdenet karakteri ile Koçovalılar'ın baş düşmanı olacak. Mustafa Avkıran, Cengiz Erdenet rolü ile Çağatay ve Böke Erdenet kardeşlerin babası olacak. Suna Yıldızoğlu ise Olga karakteri ile annesi.

Cukurun yeni oyuncusu kim?

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan 'Çukur'un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu.